ANA KOKIĆ PEVALA NA KOREJSKOM: Izlomila sam i jezik i mozak
Foto: TV Prva

Tvoje lice zvuči poznato

ANA KOKIĆ PEVALA NA KOREJSKOM: Izlomila sam i jezik i mozak

Pop kultura -
Pevačica je potpumo skinula Psaja, otpevavši planetarni hit Gentlman

Ana Kokić, koja je u prethodnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" odnela pobedu imitacijom Pink, dobila je veoma težak zadatak da nauči do savršenstva tekst pesme "Gentlman" na korejskom i da stasom i glasom dočara dinamičnog Južnokoreanca Psaja.

Ona je doživela veliku transformaciju, koja je ostavila utisak na žiri, publiku i voditelje. Osim kostima, i zahtevne korografije, Ana je morala da savlada i tekst na korejskom jeziku.

"Izlomila sam jezik i mozak dok sam je naučila", rekla je Ana pre nastupa, a da je "skinula" pesmu potvrdio je i Miroslav Ilić, rekavši da je jednom prilikom čuo ovu pesmu i da se seća da je ona baš tako zvučala.

"Sjajno, jako sam iznenađena. Ivan je rekao da više ličiš na Mariju Šerifović nego na ovog gospodina. Skinula si izraz, a posebno oko tog južnokorejskog jezika", rekla je Katarina. "Super si đuskala. Vrlo sam zadovoljan. Ovo je odlično", rekao je Ivan. "Koliko se ja sećam kada mi je prijatelj pokazao na Jutjubu za čim je svet poludeo, izgledalo je baš tako. Pogodili ste numeru, fenomenalno", rekao je Miroslav. "Ovo je fenomenalna transformacija i maska. Odlično i vokalno i vizuelno. Jedan si od ozbiljnih kandidata", pohvalila je Anu Marija Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track