DŽIBONI: Bilo je ludo, dolazim ponovo!

Priredio spektakl u Areni

DŽIBONI: Bilo je ludo, dolazim ponovo!

Pop kultura -
Pevač je planira da opet nastupi u Beogradu, ali će se to moži desiti tek sledeće godine jer je narednih nekoliko meseci zauzet

Džiboni, koji je u petak održao koncert pred oko 17.000 ljudi, izrazio je želju da održi još jedan koncert u Beogradu.

Džiboni je odmah posle koncerta u Areni, pun utisaka, otišao u hotel, gde su ga u restoranu već čekali prijatelji i saradnici. Među Džibonijevim bliskim prijateljima našli su se i Goran Bregović i Tonči Huljić. Društvo je bez pompe i velike žurke, uz piće, ćaskalo o pevačevom nastupu.

"Kada je došao u restoran hotela, Džiboni nije skidao osmeh s lica. Dobro raspoložen, sa svakim od prijatelja se pozdravio, svakom je posvetio pažnju. Inače, on je potpuno neočekivano nastup produžio za pola sata, ubacujući u repertoar i pesme koje nije planirao. Kaže da je osetio da to duguje publici", prenosi utiske sa poslekoncertnog okupljanja sagovornik koji se zatekao tamo.

Koliko je koncert bio uspešan pokazuje to što pevač već planira drugi nastup u srpskoj prestonici."Džiboni je vrlo ozbiljan u nameri da opet nastupi u Beogradu, sa čime su se složili i njegovi saradnici. Najverovatnije će doći do realizacije ovog plana, ali tek sledeće godine jer je Džiboni narednih nekoliko meseci zauzet", završava naš sagovornik.

Tokom koncerta, Džiboni je u nekoliko navrata rekao publici da snima i šeruje koncert jer je muzika ono čime će on govoriti, ne krijući da je pod adrenalinom. Nastup je završio rečima:"Hvala vam na gostoprimstvu, hvala što ste mi bili dobri domaćini, takođe, želim da zahvalim i medijima što su me godinama štitili od skandala, baveći se samo mojim radom i muzikom. Meni je na prvom mestu muzika i to da nađem ljude koji će je razumeti", rekao je Džiboni.

http://www.youtube.com/watch?v=G_ceZQXpr4k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja