NAMEŠTALJKA NA IZBORU ZA MIS: Britanka pobedila i pre takmičenja
Foto: Rojters

Skandal

NAMEŠTALJKA NA IZBORU ZA MIS: Britanka pobedila i pre takmičenja

Pop kultura -
Elena Seminika, jedna od sudija na takmičenju navodno je slučajno na svom Instagramu objavila fotografiju spiska na kome se nalaze pobednice predstojećeg takmičenja

Skandal!Finale mis univerzuma zakazano je za 9. novembar u Moskvi, a na internetu se pojavio spisak sa plasmanom finalistkinja.Elena Seminika, jedna od sudija na takmičenju navodno je slučajno na svom Instagramu objavila fotografiju spiska na kome se nalaze pobednice predstojećeg takmičenja. Na slici se mogu videti rezultati koje su dame navodno postigle, i to u svim kategorijama u kojima će se takmičiti. Po objavljenom spisku, glavni favorit je Velika Britanija, na drugom mestu se nalazi Španija. Zanimljivo je da Britanka Ejmi Vilerton do ovog trenutka nije bila ni u prvih 10. Dešavalo se i ranije da se ovakvi spiskovi pojave u javnosti, ali je prvi put "procurio" od glavnih sudija. Organizatori se još nisu oglasili.

Plasman misicaMisica sa Filipina koja je do sada važila za glavnog favorita za osvajanje krune, na spisku se nalazi na dalekom 12. mestu, a Amerika koja je bila na drugom mestu prema predviđanjima, sada je na 11. Na drugom mestu se nalazi Španija, trećem Poljska, četvrtom Ukrajina, a na petom Venecuela. Inače, misice su juče promovisale kostime inspirisane narodnim nošnjama svojih zemalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track