Nikol Šerzinger pijana na snimanju šoua X Factor

Disko devojka

Nikol Šerzinger pijana na snimanju šoua X Factor

Pop kultura -
U poslednjoj epizodi britanskog "X Factor", gledaoce kraj malih ekrana i publiku je šokiralo ponašanje pevačice Nikol Šerzinger

Pevačica i članica žirija "X Factor" Nikol Šerzinger, naovodno je bila u pijanom stanju na snimanju šoua.

Šou "X Factor", koji je u našoj zemlji prošle nedelje počeo sa emtovanjem, u Velikoj Britaniji (koja je i osnivač ovog šoua) traje već osam godina, postao je glavna tema svetskih tabloida nakon emitovanja tokom proteklog vikenda, ali predmet priča nije bio niko od takmičara ovog šoua, popularna pevačica jedan od sudija ovog šoua, Nikol Šerzinger.

U poslednjoj epizodi britanskog "X Faktora", gledaoce kraj malih ekrana i publiku je šokiralo ponašanje pevačice Nikol Šerzinger.

Tematsko veče šoua bilo je posvećeno disko numerama, a bivša članica grupe "Pusiket Dols" bila je i više nego euforična. Da li je fan disko muzike pa je zbog toga bila ponesena ili čak pijana, nikome nije bilo jasno, ali komentari na Tviteru su mahom bile na strani ove druge konstatacije. To i ne treba da iznenadi jer je Nikol celo vreme skakutala okolo-naokolo po studiju, pravila grimase i vrištala tokom emisije.

Nakon što su se stasti smirile, potparol emisije je sutradan demantovao da je pevačica bila u alkoholisanom stanju tokom šoua: "Nikol nije bila pijana, već uzbuđena i u disko fazonu."

Pogledajte snimak i prosudite sami, da li je Nikol previše popila ili je samo bila, kako kažu, "u disko fazonu".

http://www.youtube.com/watch?v=FE0IhUj17NI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track