X STAR Nenad Čanak: Nisam upoznao ukrajinsku vešticu!
Foto: Printscreen

X Factor

X STAR Nenad Čanak: Nisam upoznao ukrajinsku vešticu!

Pop kultura -
Večerašnji gost prve emisije X star, koja prati popularni šou X Farctor, je Nenad Čanak

Gost prve emisije "X Star", koja prati najpopularniji pevački šou program na svetu "X Factor", je Nenad Čanak, dok je voditeljka Una Senić.

Naime, večeras je emitovana druga epizoda "X Factora", a ova emisija ostaće upamćena i po tome što je Emina prvi put zaplakala u javnosti, što ponovo pojedini takmičari nisu ostali imuni na nju, pa joj je jedan čak dobacio: "Simpatije su obostrane“, što je i Kristina Kovač pustila suzu uz reči: "Meni su suze na oči krenule, ne zato što je tužno već zato što sam u istoj sobi sa svetskim talentom"

Podsetimo, žiri je u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Emina Jahović.

22.52 - Nenad Čanak kaže da ne prati X Factor.

On misli da svako ko se bavi javnim nastupom mora da ima nešto što privlači pažnju. "Isto kao kad i neko peva, ako vam nije veselje kad peva, onda je to samo niz bolje ili gore odabranih melodija":

"Velika je šansa koju danas imaju mladi ljudi. To nije bilo kad sam ja bio mlad. Svako ko ima šansu, a ne iskoristi je, treba da se zapita", rekao je Čanak o današnjim takmičenjima ovog tipa.

"Ja nema problem da se predstavim kao pevač ili komičar, problem je da li umete da zadržite pažnju ljudi, a ja mislim da umem to", rekao je Čanak.

Una je pitala šta je to ukrajinska veštica: "Vi ste proputovali, ja nisam bila u Ukrajini"

"Nemam pojma, bio sam u Ukrajini, ali nisam upoznao svaku vešticu. Nemam predstavu šta je žena htela da kaže", rekao je Čanak i dodao "U žiriju su samo izvođači, a oni ne znaju da imaju ogromnu odgovornost o tome što rade i pričaju", rekao je Čanak.

"Ne znam šta žiri očekuje od kandidata, ja sam malo skeptičan", rekao je Čanak o žiriju.

On kaže da je bio u žiriju ranije, ali da ne voli tu ulogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track