Rambo u nedelju nastupa u Londonu

Prenosi utiske preko Fejsbuka

Rambo u nedelju nastupa u Londonu

Pop kultura -
Evo nas u Londonu, bazamo po turskim i balkanskim lokalima, prevelika džungla, pa se držimo poznatih ambijenata, napisao je muzićar na Fejsbuku

Muzičar Rambo Interaktivni Amadeus nastupiće sa svojim bendom sutra uveče u glavnom gradu Velike Britanije. Utiske iz Londona svakodnevno prenosi preko Fejsbuka.

"Evo nas u Londonu, bazamo po turskim i balkanskim lokalima, prevelika džungla, pa se držimo poznatih ambijenata. Nema niko pojma da sviramo, kampanja prepuštena Fejsbuku i dobroj volji ljudi da šeruju prijateljima koji žive ovde. Ima li neko ideju kako da ubedimo i Engleze da ovu svirku vredi čuti?", upitao je Rambo na svom profilu direktno iz Velike Britanije.

Iako nema sumnje u uspeh Rambovog nastupa u ovoj metropoli, on je, pored muzičkog programa, razmišljao da Englezima priredi i jedan društveno-politički govor pre koncerta.

"Ima vala da odem u nedelju oko podneva u Hajd park, ponesem gajbicu, pa pravac Spikers Korner da održim jedan govor. Malo da propagiram marksizam i lenjinizam kraljici ispred nosa, i to na engleskom. Ko nema para za kartu za koncert, nek dođe tu, ponese koje pivo, mortadele i sira, da napravimo poselo", napisao je Rambo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track