Kristina Željku: Treba te ubaciti u mašinicu za meso!
Foto: X Factor Adria

X Factor

Kristina Željku: Treba te ubaciti u mašinicu za meso!

Pop kultura -
Poznato je da se Kristina i Željko najmanje slažu, a u najnovijoj raspravi Kristina je otišla korak dalje

Ponovo svađa između Željka i Kristine. Poznato je da se ova dva člana žirija "X Factora“ najmanje slažu, a u najnovijoj raspravi Kristina je otišla korak dalje.

Iako je ova oštra članica žirija izjavila da je takmičar baš "njena šolja čaja“ otpevavši baladu na engleskom jeziku, Željko se oglušio o Kristinin komentar i upitao takmičara: " A znaš li neku sevdalinku da otpevaš?“, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Kristine Kovač:

"Željko, kako si bezobrazan! Nemoj da ga teraš,pusti ga, molim te“,rekla je Kristina. Joksimović je ostao pri svom, te je još oštrije upitao kandidata: "Da li znaš ili ne znaš?

Tek pošto je takmičar otpevao sevdalinku i otišao sa scene, nastalo je haos. Kristina nije mogla da se suzdrži te je Joksinoviću bez ustezanja rekla: "Željko, znači, treba te ubacuti u mašinicu za meso!”, ali ni Željko joj nije ostao dužan!

Ma nemoj da pričaš da su mu mama i tata pevali Bijonse”, rekao je samouvereno Joksimović. Kako se svađa završila imaćemo priliku da vidimo u novoj epizodi “X Factora” u utorak, 21:15 na tv Pink!

http://www.youtube.com/watch?v=FjbgxEfuxcg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track