X FACTOR PATROLA: Upoznajte takmičare!
Foto: X Factor Adria

Pevački šou

X FACTOR PATROLA: Upoznajte takmičare!

Pop kultura -
Emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice

"X patrola" emituje se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30 sati. U toku emisije upoznaćete takmičare.Emisija "X patrola" u okviru šou programa X Factor prikazuje šou iz ugla kandidata.

Naime, "X patrola" emitovaće se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30 sati.

Emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice. U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor.

17.49 X Patrola se seli u Makedoniju. Slobodan i Natalija su dočekali ekipu C Factor u oopštini Bogdanci. Oni kažu da je njihovo mesto poznato po dobroj rok muzici, po ajvaru i pindžuru.

Drugarica Slobodana i Natalije pričala je da ih poznaje od malena. "Slobodanova najveća ljubav, oduvek je muzika, kao i motori, ali i da mnogo voli svoj kafić po kome je dosta poznat".Radnica u Slobodanovom kafiću kaže da je on najbolji gazda. Strahil Teševski, takođe Slobodanov drug kaže da ga podržava i da bi voleo da postane zvezda. "Osim što je dobar muzičar, on je dobar prijatelj i brat, ali i motociklista. Želim mu svu sreću", rekao je Strahil.

"Najveći deo slobodnog vremena provodi na motoru. Bilo da je toplo ili hladno, ja sam na motoro. Mislim da je žiri bio korektan prema nama", rekao je Slobodan.

Natalijini učenici ispričali su da je ona sjajna profesorka italijanskog.

17.37 Jelena Vukojević ima 25 godina. Njena drugarica Tijana Prugiić rekla je da je Jelena veoma talentovana i kreativna i da pravi torbe. "Umem da šijem, da sviram klavir, da slikam", rekla je Jelena i dodala da bi javnim poslom volela da se bavi do kraja života.

Takođe, Jelena se pohvalila da pozajmljuje glas za animirani film "Moćni rendžeri", dok je njena drugarica Tijana rekla da je Vukojevićeva "srpska Bijonse".

Jelena je u prethodnoj epizodi X Factor dobila odlične komentare od svih članova žirija.

17.33 Najveći pevači šou na Balkanu ušao je u četvrtu nedelju. U ovoj patroli videćemo neke od takmičara koji se neće pojaviti u utorak u zvaničnom šouu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track