ČISTE ORMANE: Viktorija Bekam garderobu i cipele donira Crvenom krstu!
Foto: Twitter

Humana

ČISTE ORMANE: Viktorija Bekam garderobu i cipele donira Crvenom krstu!

Pop kultura -
Viktorija je ispraznila svoje ormane, pa tonu što garderobe što cipela spakovala u ogromne kutije, i poslala put britanskog Crvenog krsta

Viktorija Bekam bacila se u veliku akciju - čišćenje ormana! Ali to nije ono sezonsko koje svi praktikujemo, već humanitarno. Elem, ona će svoju garderobu i cipele donirati radi skupljanja pomoći žrtvama tajfuna na Filipinima.

Za razliku od supruga Dejvida Bekama koji je početkom godine celu svoju platu od 3,5 miliona funti, koju je dobio od ugovora sa Paris Sen-Žermenom, donirao u dobrotvorne svrhe, Viktorija svoje humanitarne akcije prilagođava svom i zanimanju i interesovanju. Tako, ona je ispraznila svoje ormane, pa tonu što garderobe što cipela spakovala u ogromne kutije, i poslala put britanskog Crvenog krsta.

"Ponosna sam da podržim britanski Crveni krst i doniram garderobu za preživele na Filipinima", napisala je Viktorija na svom Twitter profilu. Sve njene stvari će biti stavljene na aukciju, a prilog od istih poslat kao pomoć žrtvama razornog tajfuna na Filipinima, koji je odneo više od 10.000 života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track