TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Skaj Vikler osvojio 1.000 evra za napuštenu decu!
Foto: TV Prva

Senzacionalni nastup

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Skaj Vikler osvojio 1.000 evra za napuštenu decu!

Pop kultura -
Nagradu od 1.000 evra Skaj je poklonio Prihvatilištu za decu iz Beograda koja nemaju gde da žive
1 / 23 Foto: TV Prva

Skaj Vikler pobednik je sedme epizode Tvoje lice zvuči poznato. Skaj je zajedno sa Aleksom Jelićem izveo numeru iz čuvenog mjuzikla "Mulen ruž" Roksen. Aleksa je bio vatreni Argentinac, a Skaj Kristijan. Njihov nastup je oduševio i žiri i publiku, a sva četiri člana žirija Skaju su dali po 12 poena. Skaj je svoju nagradu od 1.000 evra donirao Prihvatilištu za decu u Beogradu.

"Prihvatilište za decu iz Beograda koja nemaju gde da žive i trebalo bi da imaju neku šansu. Nije njihova krivica, njima ništa niko ne donira", rekao je Skaj.

"Ostao sam zatečen, toliko sam uživao pogotovo u ovoj izvedbi. Uživali ste, baš kao i ja. To je jako zahtevan komad. Sve je fenomenalno", komentarisao je Toni fantastičan nastup. "Bravo, ovo ste fantastično uradili. Aleksa je pokazao i da je odličan glumac. Skaj, ti si pravi, ozbiljan pevač", rekla je Marija. "Ja sam impresioniran. Podsetilo me je na predstavu koju sam gledao na Brodveju. Da imam devojku, doveo bih je da odgleda ovu predstavu", rekao je Ivan, dok je Katarina na nastup rekla da se sve vreme ježila.

http://www.youtube.com/watch?v=1s5f2XOWLy0
Ana Kokići i Goca Tržan konačno su bile žene, Kokićeva je imitirala evrovizijsku pobednicu Loren, dok je Tržanka bila seks simbol osamdesetih Marina Perazić

Knez je ponovo stao na štikle i transformisao se u legendarnu Barbaru Strejsend, dok se Milivojević prerušio u Tonija Cetinskog, inače gostujućeg člana žirija, pored Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević i Marija Mihajlović.

Voditelji šou programa bili su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evro nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

U dosadašnjem plasmanu vode Aleksa Jelić i Skaj Vikler sa po 248 bodova, dok je treći Knez sa 244 bodom.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO PRATITE UŽIVO OVDE

00.00 Imitacije za sledeću nedelju:Sneki – SilvanaBoris – Ana KokićGoca – Christina AguileraAna – KaliopiTamara – Michael JacksonŽeljko – Milan Mladenović, EKVSkaj – Aki Rahimovski, Parni ValjakSara – ShakiraAleksa – Michael JacksonKnez – Saša Matić

23.30 - GLASOVI ŽIRIJAToni Cetinski: Tamara Dragičević 2 poena, Boris Milivojević 3, Knez 4, Ana Kokić 5, Sneki 6, Goca Tržan 7, Željko Šašić 8, Sara Jovanović 9, Aleksa Jelić 10, Skaj Vikler 12.

Marija Mihajlović: Sneki 2, Tamara Dragičević 3, Boris Milivojević 4, Ana Kokić 5, Sara Jovanović 6, Željko Šašićć 7, Goca Tržan 8, Aleksa Jelić 9, Knez 10, Skaj Vikler 12.Katarina Radivojević: Željko 2, Sneki 3, Tamara 4, Sara Jovanović 5, Goca Tržan 6, Ana Kokić 7, Boris Milivojević 8, Aleksa Jelić 9, Knez 10, Skaj Vikler 12.Ivan Ivanović: Sneki 2, Željko Šašić 3, Tamara Dragičević 4, Sara 5, Goca Tržan 6, Boris Milivojević 7, Ana Kokić 8, Aleksa Jelić 9, Knez 10, Aleksa Jelić 12. Posle glasova žirija vodi Skaj Vikler sa 48 poena, drugi je Aleksa Jelič, a treči je Knez.

GLASOVI TAKMIČARA: Tamara da 5 dala Skaju Vukleru, Sneki za Tamaru, Boris je 5 poena dao Željki Šašiću, Knez se dvoumio između Jelića I Viklera pa je dao Vukleru 5 poena. Sara je dala pet poena Skaju, Aleksa je dao Knezu, Skaj je svojih pet poena dao Aleksi Jeliću, Željko je dao poena za Sneki, Ana Kokić je dala 5 poena dala Goci, a Goca je dala Skaju pet poena jer je bio sjajan.

23.10 - Goca Tržan zatvara večerašnji šou i biće konačno žensko. Imitiraće Marinu Perazić i peva pesmu "Kolačići". "Marina je bila ozbiljan seks simbol i teško je iz kože Caneta postati seks simbol", rekla je Goca pre nastupa. "Ti si u originalu skinula Marinu i sve je bilo kao kad sam imao 15 godina", rekao je Ivan. "Sjajan nastup, od pokreta do načina pevanja. Marina napravi okret, pa se nekako zaljulja, ti si stabilna kada to uradiš", rekla je Katarina. "Veliki radnik, vredna žena, ako si bila muškarac, onda si bila seksi muškarac. Uživaš u svemu ovome. Goca, čestitam", rekao je Toni. "Goco, uživala si večeras i da si napokon žensko", rekla je Marija.

22.55 - Ana Kokić se ovaj put našla u koži evrovizijske pobednice Loren. "Kada sam gledala njen nastup, ali svaki pokret uvežban. Polomili smo vrat, kuk, rebro, to je ništa", rekal je Kokićeva pre nastupa. "Ana je bila bolesna i dobila zahtevan zadatak i kuburila si sa glasnicama", objasnila je voditeljka. "Ono što me oduševljava, način na koji si izregulisala to sa problemom", rekao je Ivan. "Svi smo primetili da si imala problem sa glasom. Moraš da se odmoriš do finala. Posle ovoga ti se divim: Profesionalna si i skroman", rekla je Katarina. "Meni je bilo teško gledati, treba se odmoriti. Savršeno si se borila. To što si promuklo i to mi se svidjelo i ispalo je jako seksi", rekao je Toni. "Radovala si se ovom zadatku i sve je bilo odlično. Pevanje je proizvodu umora i treba da se samo malo naspavaš. Bila si divna", rekla je Marija.

22.40 - Željko Šašić pevače veliki hit Kruška, grupe Miligram, a Željko će ući u kožu pevača Alena Ademovića."Super, dopada mi se ritam. Moja je kosa, ali sam imao neke papilotne na njoj", rekao je Željko. "Meni nisi ličio na Alena. Ti si dobar pevač, možda je šteta što ovo nije tvoja pesma. Bio si izvanredan, ja sam ostao u Mulen ruž u raspoloženju", rekao je Ivan. "Željko, dobar nastup, ali tebi to nije teško. Ti odlično pevaš i ova pesma ti ide. Alen kada peva malo se više mršti, tebi je to nedostajalo", rekla je Katarina. "Nema para da te zakitimo, potrošili smo se. Toni je skupo koštao. Divan si bio. Rekli su da je težak zadatak, ali je lagano za tebe. Sve si otpevao savršeno", rekla je Marija. "Meni ličiš na Dinu Dvornika sa kosom Tonija Cetinskog sa dugom kosom. Sviđa mi se pesma", rekao je Toni

22.25 - Aleksa Jelić i Skaj Vikler izvešće numeru iz čuvenog mjuzikla "Mulen ruž" Roksen. Aleksa kao vatreni Argentinac i Skaj kao Kristijan bore se za ljubav jedne dame. "Biće ovo vruć tango na sceni. Imali smo zahtevnu koreografiju", rekao je Aleksa. Oduševljenje u publici, posle spektakularnog nastupa, publika je na nogama, prava kabare atmosfera. "Nismo se mučili, mi smo uživeli", rekao je Jelić. "Ostao sam zatečen, toliko sam uživao pogotovo u ovoj izvedbi. Uživali ste baš kao i ja. To je jako zahtjevan komad. Koreograf, ja ga želim upoznati. Sve je fenomenalno", rekao je Toni. "Bravo, ovo ste fantastično uradili: Aleksa je pokazao i da je odličan glumac. Skaj, ti si pravi, ozbiljan pevač", rekla je Marija. "Ja sam impresioniran. Podsetilo me je na predstavu koju sam gledao na Brodveju. Da imam devojku, doveo bih je da odgleda ovu predstavu", rekao je Ivan. "Ježila sam se konstantno, poželila sam da budem Nikol Kidman u pozadini", rekla je Katarina.

22.10 - Sara Jovanović kao Bebi Dol i peva evrovizijsku pesmu "Brazil". "Bebi je genijalac i mislim da će biti super", rekla je pevačica pre nastupa."Nosić ti odlično pristaje. Zavodljiva je bila. Čak je tačnije otpevala od Bebi Dol. Bila u paroli zavodljivosti. Savršeno", rekao je Toni. "Savršena imitacija. Meni više ličiš na Ejmi Vajnhaus. Odlično si otpevala ali nije ti bilo teško", rekla je Katarina. "Divna si i uopšte nije problem da pevaš na srpskom i engleskom. Bila si divna", rekla je Marija. "Ja volim seksi scene dve Marije. Jedina stvar što je Vajs malo crnji nego obično. Nastup je bio fantastičan", rekao je Ivan.

22.00 - Knez kao Barbra Strejsend peva Woman in love. "Potpuno sam se posvetio ovom liku. Pročitao sam sve o Barbari", rekao je Knez."Izvarendan nastup, ja sam uživao", rekao je Ivan. "Ja sam pitao ko nastupa. Nisam prepoznao ko nastupa. Ovo lice mi zvuči poznato, fenomenalan si. Razvalio si", rekao je Toni. "Divno izgledaš večeras", rekla je Marija. "Svaka ti čast. Odličan nastup. Htela sam još da kažem, zaista je maska pogođena i sa bojom očiju i nosem ", rekla je Katarina. Voditeljka je rekla da je Knez zaljubljen i da zato odlično igleda.

21.41 - Boris Milivojević imitira Tonija Cetinskog koji je u žiriju. "Nije prijatno što ću pevati pred Tonijem", rekao je Boris.Toni je kod prvog refrena ustao i pridružio se Borisu na sceni i zajedno sa njim otpevao deo pesme. Hrvatskom pevaču je bilo veoma zanimljivo da gleda "sebe" na sceni i sve vreme se smejao. "Ova pesma je bila baš zahtevna", rekao je Boris. "Naprosto ne znam. Nisam rekao da ja izgledam dobro, nego da je maska dobro. Brate, sestro, dobar si, keve mi", rekao je Boris. "Malo si nas razmazio. Što se tiče pevanja, Toni je među najboljim pevačima i tebi nije bilo lako", rekla je Katarina.

http://www.youtube.com/watch?v=TvPxTn3rXKo

21.30 - Sneki je u koži Gileta iz Električnog orgazma i peva "Igra rokenrol cela Jugoslavija". "Obratiću pažnju na njegove pokrete, kako drži gitaru. On je uvek smiren. Volim da ga slušam", rekla je Sneki pre nastupa.

"Neću govoriti kako je ko peva. Zbog ovakvih imitacija se isplati ovaj šou. Meni je ovo genijalno", rekao je Toni. "Bravo,Sneki. Divna si. Meni je malo falilo beogradskog, ali vizuelno fenomenalno", rekla je Marija. "Fenomenalna je.Trudi se da radi van njenog žanra i to je teško. Počela si da karikiraš, ali si nerazgovetno pevala, ali to je jedna mala zamerka", rekla je Katarina. "Sneki, ovo je bio očajan nastup. Više si ličila na Lenona, nego na Gileta. Nema ljutnje", rekao je Ivan.

21.10 - Šou otvara Tamara Dragičević pesmom Ederlezi iz filma Dom za vešanje. Ona će da biti Azra i kaže da se se u ovoj numeri oseća kao kod kuće. Pre nego što je žiri dao svoje utiske, usledelo je iznenađenje. U studio su ušli trubači i na uvce žiriju odsvirali Đurđevdan. Ivan se odmah uhvatio za džep i okitio trubače, a njegov primer je sledio i Cetinski.

"Ovo se nije moglo izbeći i ovih 100 evra ću vama pripisati", našalio se Toni sa voditeljkom misleći na novac koji je dao trubačima."Lepo si to izvela. Meni je bilo super. Nije bilo falša, glumica si i imaš voice kouča i mislim da ćeš napredovati", rekao je Toni. "Ovo je senzacionalistički nastup. Meni se dopalo kako si pevala i mnogo bolje pevaš. Ti napreduješ i glumački si bila dobra", rekla je Katarina. "Ja sam se osećao kao da sam na severu na Marakani. Ovaj sam nastup shvatio kao kratku pozorišnu priču, sve čestitke, bila si odlilčna", rekao je Ivan.

21.07 - Toni Cetinski je, čim je ušao, promenio raspored sedenja žirija i seo između dve dame, Katarine i Marije. "Trudiću da budem strog i pravičan, kao roditelj", rekao je Toni.

PRAVILA* Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe* Peva se uživo* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track