Kristina Agilera za godinu dana potpuno promenila liniju!

Ostavila bez daha prisutne

Kristina Agilera za godinu dana potpuno promenila liniju!

Pop kultura -
Pre tačno godinu dana, tridesetdvogodišnja Kristina Agilera izgledala je znatno drugačije nego danas. Naime, tada je popularna pevačica kuburila sa 30ak kilograma viška, koje je nagomilala nakon trudnoće

Kristina Agilera je na dodeli Američkih muzičkih nagrada sve ostavila bez daha svojom zanosnom pojavom! Ista lokacija, samo godinu dana ranije, situacija je bila potpuno drugačija. Kristina je i tada ostavila bez daha, ali sa viškom od 30 kilograma.

Pre tačno godinu dana, tridesetdvogodišnja Kristina Agilera izgledala je znatno drugačije nego danas. Naime, tada je popularna pevačica kuburila sa 30ak kilograma viška, koje je nagomilala nakon trudnoće. Ni traga nije bilo od one nekadašnje sitne, tanane pevačice, te se činilo da se pop zvezda nikada neće rešiti pogolemog viška.

Međutim, Kristina je pokazala da gde ima volje, ima i promene, te se na istoj dodeli muzičkih nagrada u Los Anđelesu ona pojavlila u potpuno drugačijem izdanju. Činilo se kao da smo svi kolektivno uleteli u neki vremeplov, te se vratili u doba kada je Kristina bila mršavica!

Kristina je sve zasenila i svojom novom/starom linijom, i elegantnom belom haljinom sa prorezima na struku. Duboki dekolte i visoki šlic pokazali su bujno poprsje i vitke, zategnute noge, a svoj glamurozni stajling pevačica je dopunila cipelama i "clutch" torbicom ukrašenim gomilom svetlucavih kamenčića.

Ponosna mama sada je ponosna i na svoje telo. U rekordnom roku je uspela da se reši 30ak kilograma viška, te pokazala da disciplina i posvećenost, što u dijeti što u treninzima, nužno rezultira i pozitivnim ishodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track