X FACTOR PATROLA: Upoznajte Miloša Bajata i Uroša Turkulova!
Foto: X Factor Adria

Pevački šou

X FACTOR PATROLA: Upoznajte Miloša Bajata i Uroša Turkulova!

Pop kultura -
U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor

"X patrola" emituje se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30 sati. U toku emisije upoznaćete takmičare.

Naime, emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice.U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor.

17.53 - Miloš Bajat takođe dolazi iz Novog Sada.

"Miloš i ja se poznajemo deset godina, sreli smo se na jednoj svirci i nakon nedelju dana zabavljanja smo se uzeli", kaže Miloševa supruga. Miloš kaže da mu supruga mnogo znači i da mu je velika podrška i da ne može da zamisli život bez nje.

"Jako je lenj, slabo radi na svom talentu, jer nema motivaciju, kad god krene, uvek ga vrate. Uvek je radio drugarski i to mu se sve vratilo, nijedan bend mu nije vratio. Ja sam ispala verovatno veštica jer sam mu otvorila oči, jer drugarstvo je drugarstvo, a posao je drugo", kaže njegova supruga.

"Počeo sam sa rokenrolom, prolazio sam razne faze, ali vratio sam se rokenrolu, jer budi u meni bunt i revolt. Ja volim izbor, a ne ovu mašineriju. Prijavio sam se za X Factor zato što znam da se ne forsira folk muzika. Ja tu muziku ne pevam jer ne shvatam to doba i taj način života. Naravno poštujem ljude koji pevaju folk muziku", rekao je Miloš

17.38 - Uroš Turkulov dolazi iz Novog Sada. Prijatelji kažu da da je veoma veseo i pun energije.

"Oduvek sam sanjao da budem zvezda. Pre četiri godine jedan bend me je pozvao da sviram sa njima i onda sam shvatio koliko znam i ne znam", kaže Milan, koji inače priča makedonski.

"Kada su se moji roditelji razveli, bilo mi je teško, bilo mi je žao kada je tata našao novu ženu, ali shvatio sam da ne treba da živim po stereotipima", kaže Milan i dodaje da on živi sa majkom. "Moju maćehu doživljavam kao najboljeg prijatelja i drago mi je što imamo takav odnos".

Kako je izgledao Urošev nastup i šta je žiri rekao videćete u utorak od 21.15 na televiziji Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track