DŽEKSONOV DOKTOR: Nisam ga ubio, svaku noć sam ga držao za penis!

Bio blizak sa pevačem

DŽEKSONOV DOKTOR: Nisam ga ubio, svaku noć sam ga držao za penis!

Pop kultura -
Konrad Marej, doktor koji je osuđen da je iz nehata ubio kralja popa, rekao je da je bio blizak sa Majklom toliko da mu je svaku noć stavljao kateter jer je imao problema sa mokrenjen i da ga on nije ubio

Konrad Marej, nekadašnji doktor pokojnog pevača Majkla Džeksona, koji je osuđen na četiri godine zatvora, a već je izdržao dve godine zbog ubistva iz nehata, tvrdi da nije ubio kralja popa.

Nakon izlaska iz zatvora Marej je rekao da se Džekson sam predozirao, dodajući da je on pao u psihički i fizički ambis zbog povratničke turneje "This Is It" 2009. godine.

"Pitate me u kakvim smo odnosima bili? Svaku noć sam ga držao za penis da bi mu stavio kateter jer je imao problema sa mokrenjem", izjavio je doktor.

"Nisam ubio Majkla Džeksona. Bio je zavisnik od droge. Majkl Džekson se slučajno ubio. Pred kraj života je bio u krizi i panici", rekao je Marej (60).žekson je pronađen mrtav u svom krevetu u iznajmeljenoj kući u Los Anđelesu 25. juna 2009. godine, a otkriveno je da je umro od prevelike doze propofola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track