ZVEZDA X FACTOR: Daniel Kajmakoski ima 300.000 pregleda na Jutjubu!

Podrška sa svih strana

ZVEZDA X FACTOR: Daniel Kajmakoski ima 300.000 pregleda na Jutjubu!

Pop kultura -
Nastup skoromnog Makedonca na Jutjubu, za samo 48 sati, zabeležio oko 300.000 pregleda

Skromni Makedonac Daniel Kajmakoski definitivno je osvojio srca publike širom regiona, a u prilog tome govori i podrška na društvenim mrežama koja stiže sa svih strana.

Danielov nastup u "Faktoru" je na Jutjubu, za samo 48 sati, zabeležio oko 300.000 pregleda, a koliko se njegov glas dopao i ličnostima sa javne scene govore brojni komentari na Tviteru.

Vrsni muzičar i producent Ogi Radivojević je posle nastupa Kajmakoskog dao svoj sud: "Makedonac trenutno drži roditeljski sastanak! Odličan!", dok je poznata Makedonka Tijana Dapčević napisala da je prekasan i da je upravo on njen favorit za pobedu.

Aktivna na društvenim mrežamama bila je i jedna od sudija "X Faktora" Kristina Kovač koja je ponovo iskritikovala pojedine kolege i izrazila svoje nezadovoljstvo: "Mnogo me nervira kada na talenat kakav ima Daniel žiri odreaguje mlako! Kakav downer", napisala je na Tviteru ova oštra članica žirija.

Kakav će odnos Kovač imati sa svojim kolegama u sledećoj fazi takmičanja "boot camp", koja je na programu već u utorak u 21.15 na TV Pink, ostaje da vidimo.

http://www.youtube.com/watch?v=K0qWcnnO3Ro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track