X FACTOR PATROLA: Upoznajte Daniela Kajmakoskog i Milenu Tamburić!

Pevački šou

X FACTOR PATROLA: Upoznajte Daniela Kajmakoskog i Milenu Tamburić!

Pop kultura -
U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor

"X patrola" emituje se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30 sati. U toku emisije upoznaćete takmičare.

Naime, emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice.U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor.

17.51 - Milena Tamburić, dolazi iz Beograda. Prijavila se da bi videla kako ona nekome deluje na sceni. Bavi se od malena muzikom, 11 godina je bila člah hora RTS-a.

Prijatelji kažu da je vesela, da se uvek šali, retko priča o nekim teškim momentima.

Kaže da su je uvek više privlačile svirke na otvorenom. Tražila je bend, odnosno gitaristu i kada je našla, kaže da su svirali na dosta mesta u Beogradu.

"Moj preokret je bio na nastupu na Univerzijadi, kada sam pevala Bože pravde sa još dve devojke i to je jedno prelepo iskustvo bilo za mene", kaže Milena.

17.29 - Daniel Kajmakoski dolazi iz Makedonije. Kaže da je prvih 6 godina živeo u Makedonije, ali da je 1991. napustio i sa porodicom otišao u Beč, zbog čega mu je bilo mnogo žao.

Kaže da je počeo da peva tako što je išao kod komšija i svirao i pevao, a onda se vratio kući sa gomilom novca. Oni bi mu za to izvođenje davali bakšiš, a majka se uvek čudila odakle mu novac.

"Prva godina u Beču mi je bila najteža, odmah sam krenuo u školu, a nisam znao jezik, ostala sam deca su mi se smejala i nisu puno razgovarala sa mnom", ispričao je Danijel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track