Željko Šašić: Zbog Sneki ću se depilirati!
Foto: Kurir štampano

Tvoje lice zvuči poznato

Željko Šašić: Zbog Sneki ću se depilirati!

Pop kultura -
Ovo je prvi put tokom trajanja takmičenja da se folker transformiše u ženu, a pošto će nositi kratak šorts, štikle i bolero, moraće i da izdepilira noge kako bi što verodostojnije predstavio pevačicu

Pevača Željka Šašića u narednoj epizodi emisije „Tvoje lice zvuči poznato” gledaćemo kako imitira Snežanu Babić Sneki u originalnom kostimu koji je ona nosila na snimanju filma „Tesna koža”.Ovo je prvi put tokom trajanja takmičenja da se folker transformiše u ženu, a pošto će nositi kratak šorts, štikle i bolero, moraće i da izdepilira noge kako bi što verodostojnije predstavio pevačicu.

"Imam sreću što nisam mnogo dlakav, pa neću morati mnogo da se mučim. Neće mi biti problem da izdepiliram noge. Biće pravi šou s obzirom na to da ću morati da nosim Snekinu garderobu koju je nosila na snimanju filma „Tesna koža”, samo će je kostimografi malo više prekorojiti za mene", rekao je Željko, dodavši da se plaši što će ga, kako kaže, staviti na ogromne štikle kako bi nadoknadio duge noge Super Sneki.

Pobedu u osmoj epizodi odnela je Goca Tržan, čija je imitacija Kristine Agilere ostavila veliki utisak na žiri. Na predlog Sergeja Trifunovića, novac koji je dobila za pobedu Goca će uplatiti za operaciju male Une Savić, a Ivan Ivanović se prikjlučio Sergejevom apelu i lično donirao 100.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track