Gola Kejt Mos za 60. rođendan Plejboja
Foto: Playboy

Magazin časti

Gola Kejt Mos za 60. rođendan Plejboja

Pop kultura -
Magazin će se naći u prodaji u januaru i označiće godinu jubileja Plejboja

Na čak 18 strana u jubilarnom izdanju “Plejboja” u punom sjaju blista Kejt Mos. U broju povodom 60 godina postojanja magazina, a kojim i Kejt slavi svoj 40. rođendan, Britanka pozira u toplesu, sa ušima i repićem poput prave zečice, što je ujedno i zaštitni znak čuvenog Hefnerovog izdanja.

Magazin će se naći u prodaji u januaru i označiće godinu jubileja “Plejboja”. Kejt na nekoliko slika pozira u tolpesu, dok je na nekima sa maskom u stilu “50 nijansi siva”, a na naslovnici je u korsetu, sa repićem i crnim salonkama.

Slike su radila dvojica fotografa Mert Alas i Markus Pigot. Kejt će večeras primiti “Special Recognition” nagradu povodom 25 godina uspešne karijere u svetu mode a ceremonija će biti održana u Njujorku.

Ona je nosila revije i radila kampanja za sve velike modne kuće od Armanija, Lui Vitona, Stelu Mekartni, Rimel a Donatela Versaće sa kojom je radila na poslednjoj kolekciji kaže da je “Kejt neverovatna žena koja ima istu energiju, smisao za zavođenje i šarmiranje i ispred kamere i u obićnom razgovoru”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track