Manekenka koja je iskritikovala Tejlor Svift izgubila posao!
Foto: Twitter

Nije više Viktorijin anđeo

Manekenka koja je iskritikovala Tejlor Svift izgubila posao!

Pop kultura -
Bliski izvori navode da su čelnici kuće Victoria’s Secret besni i ne nameravaju da pozovu Hartovu sledeće godine na reviju. Prelepu plavušu više nećemo moći da gledamo ni u katalozima poznatog brenda

Australijska lepotica, Džesika Hart više neće biti model kuće Victoria’s Secret nakon što je za Tejlor Svift, koja je nastupala na godišnjoj reviji, rekla da nikada neće biti model.

Kada su je nakon revije kuće Victoria’s Secret upitali da li bi Tejlor mogla da se prošeta pistom, Hartova je za “WWD” rekla: “Ne. Mislim, ona je stvarno sjajna. Ali, ako mene pitate ne uklapa se baš u ovu priču”

Samo pet dana kasnije Džesika, koja za razliku od Mirande Ker i Karli Klos ne pripada A listi modela, pokušala je da promeni svoju izjavu.

Obožavam Tejlor Svift i bilo mi je pravo zadovoljstvo da se nađem s njom na pisti. Ona je prava rok zvezda i totalno je razvalila te noći

Ipak, šteta je učinjena. Bliski izvori navode da su čelnici kuće Victoria’s Secret besni i ne nameravaju da pozovu Hartovu sledeće godine na reviju. Prelepu plavušu više nećemo moći da gledamo ni u katalozima poznatog brenda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track