EROTIČNA DITA FON TIZ: Ne mogu da se odbranim od muškaraca!

Novi parfem

EROTIČNA DITA FON TIZ: Ne mogu da se odbranim od muškaraca!

Pop kultura -
Bila sam inspirisana erotskim pričama koje volim da čitam, i tražila sam parfem koji bi nosili likovi o kojima čitam, otkrila je Dita

Dita fon Tiz predstavlja samu srž erotike, zbog svog glamuroznog seksi izgleda, burleski u kojima se pojavljuje, linije parfema i donjeg veša, pa nije ni čudo da je svoj četvrti, najnoviji parfem nazvala upravo tako - "Erotika".

"Bila sam inspirisana erotskim pričama koje volim da čitam, i tražila sam parfem koji bi nosili likovi o kojima čitam. Parfem je u prošlosti bio jako različit; bio je puten, pohotan. Ovaj ima u sebi bugarsku ružu, korijander, pačuli i miris životinjske kože. Sviđa mi se ideja da parfem miriše kao ruka u kožnim rukavicama koja drži buket ruža", objasnila je Dita.

Dita je otkrila da se sada, kada je prešla 40, oseća privlačnijom i sekspilnijom nego kad je imala 20 godina. To objašnjava činjenicom da sada ne mora više da se dokazuje i traži prihvatanje od drugih. Oseća se dobro svojoj koži i tačno zna šta želi.

"Kada prestanete da tražite potvrdu od drugih, počinjete da se dobro osećate. Uživanje u životnim radostima pod vašim vlastitim uslovima je uvek seksi", dodala je Dita.

Lepa glumica otvoreno priznaje da bi volela da se uda i drugi put, ali samo ako sretne pravu osobu. Po pitanju dece, kaže da je otvorena za sve mogućnosti, i da sama rodi, ili da njen partner ima decu.

"Za ludorije uvek ima prilike. Ja se uvek borim sa tim kako da izbacim muškarca iz kreveta. Ne postoji lep način da se kaže ‘ne možeš da prespavaš ovde’. To mi je uvek mučno kad moram da izgovorim. Kad sam imala 20 i nešto, momak bi ustao i otišao kući. A danas ne žele da odu. Da li je to zato što je moj krevet toliko udoban? Ne znam o čemu se radi, stvarno", otkrila je Dita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track