X FACTOR PRVI PO GLEDANOSTI: Radni kamp pratilo 1.735.130 gledalaca!

Najokrutnija faza

X FACTOR PRVI PO GLEDANOSTI: Radni kamp pratilo 1.735.130 gledalaca!

Pop kultura -
Najgledaniji muzički šou u svet sinoć je pratilo čak 1.735.130 gedalaca

Najgledaniji muzički šou u svetu X Factor sinoć je pratilo čak 1.735.130 (RCH) gledalaca, izmerili su piplmetri Nielsen Audience Measurement, što je X Factor stavilo na ubedljivo prvu poziciju po broju gledalaca!

Affinity Index preko 100 u komercijalnim ciljnim grupama i to u Prime Time-u, što obezbeđuje i visok Reach: AFF 102 u kategoriji 18-49, AFF 116 kod urbane populacije, AFF 128 u kategoriji žene, AFF 132 u kategoriji žene 18-49.

Podsetimo, sinoć je prikazana epizoda "boot camp" - "radni kamp", koja je ujedno u najokrutnija faza takmičenja. Od 130 kandidata koliko je prošlo u ovu fazu, žiri je izabrao 33 takmičara.

Emina Jahović je dobila da vodi grupu momaka: Lukijan Ivanović, Haris Ćato, Stefan Koković, Aleksa Perović, Miloš Bajat i Petar Jojić.Zoran Kiki Lesendrić vodiće grupu od 6 devojaka: Tamara Milanović, Aleksandra Brković, Ilma Karahmet, Hristina Vuković, Aleksandra Sekulić i Katarina Jovanović.Kristina Kovač dobila je grupu bendova; Ivan i Kiko Radenov, Roma Sijam (7 clanova), Mouse Miles (2 clana), Jana Vuković i Luka Grumić. Muški bend: Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov, Nikola Stanojević. Ženski bend: Katarina Manojlović, Vanja Mišić, Lana Šojić, Teodora Sparavalo, a duet će činiti Filip Janevski Fifi i Marinela Đogani.

Željko Joksimović smatra da je njegova grupa starijih od 27 godina: Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović, Maja Novaković, Mladen Lukić, Bojana Račić i Slavko Kalezić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track