X FACTOR PATROLA: Upoznajte Vanju Prokopljević!

Pevački šou

X FACTOR PATROLA: Upoznajte Vanju Prokopljević!

Pop kultura -
U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor

"X patrola" emituje se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 17.30 sati. U toku emisije upoznaćete takmičare.

Naime, emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice.U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor.

17.34 - Vanja Prokopljević, dolazi iz Beograda.

"Muzika je ono što me ispunjava i što volim", rekla je Vanja.

Njena sestra kaže da je jako osetljiva. "Pored toga što mi je sestra ona je i moj najbolji prijatelj".

Vanjina majka i tetka su završile solo pevanje. Ona kaže da ima dva fakulteta, ali je muzika bila najača i ostalo je da se bavi samo muzikom. "2003. sam upoznala sadašnjeg muža, on se bavi muzikom i tako smo počeli".

"Na audiciju za X Factor prijavila sam se na nagovor prijatelja, ali nisam se pokajala, ovo je jedno veliko iskustvo", rekla je Vanja.

17.29 - Takmičari koji su ispali su nezadovoljni.

"Nije problem što nismo prošli nego što ste nas izradili, ceo dan mi je prošao u pitu i onda dođem ovde i kažete mi da nisam prošla. Mogli ste i telefonom da mi javite. Gadite mi se", rekla je jedna od takmičarka koja je ispala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track