GRAND FINALE UK X FACTORA: Kristina i Kiki otputovali u London!
Foto: X Factor Adria

Pevački šou

GRAND FINALE UK X FACTORA: Kristina i Kiki otputovali u London!

Pop kultura -
Članovi žirija srpske verzije ovog šoua biće večeras gosti Grand finala britanskog X Factora, a pevačica Kristina Kovač napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk šta misli o tamošnjim takmičarima

Kiki Lesendrić i Kristina Kovač otputovali su u London kako bi prisustvovali Grand finalu britanskog "X Factora" i tako se pridružili Emini Jahović i Željku Joksimoviću, koji su već tamo.

Naime, članovi žirija srpske verzije ovog šoua biće večeras gosti Grand finala britanskog X Factora, a pevačica Kristina Kovač napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk šta misli o tamošnjim takmičarima.

"Pošto sam zbog obaveza ove godine vrlo neredovno pratila UK i Us X Factor, sad pregledah finaliste UK X Factora, čisto da se pripremim za finale prekosutra... I da vam kažem nešto... Naši muški kandidati u ovom trenutku, i mladi i stari, mogu da nose ovo dvojicu njihovih kandidata u zubima. Ajde, Sam Bailey je neosporno odlična, ali muški... u zubima", napisala je Kristina.

Podsetimo, sledeća faza takmičenja “kuće sudija” je u utorak 21:15 na TV Pink kada ćemo saznati ko se iz Eminine I Kikijeve grupe plasirao u finale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja