ANKETA TLZP: Koje lice biste voleli da gledate u finalu?

Polufinalno veče

ANKETA TLZP: Koje lice biste voleli da gledate u finalu?

Pop kultura -
Ko će se plasirati u finale, pored četvoročlanog žirija, odlučuje i publika slanjen SMS poruka

Finale humanitarnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" se bliži, a samo pet najboljih će moći da zasija u finalnom takmičenju i dobije šansu da odnese pobedu.

Ko će se plasirati u finale, pored četvoročlanog žirija, odlučuje i publika. Slanjem SMS poruka gledaoci će imati priliku da glasaju za svoje favorite ipomognu da baš njihovi omiljeni takmičari postanu finalisti šoua TLZP.

Sara Jovanović, koja je pobedila u 10. emisiji kao Keti Peri , u polufinalnoj će biti Olivera Katarina. Tamara Dragičević biti Vesna Đogani, Skaj Vikler će se pokazati kao čuvena Ejmi Vajnhaus, a njegova transformacija u ženu biće svakako interesantna publici i žiriju. Njegov par iz 10. epizode Željko Šašić dobio je zadatak da imitira svog imenjaka Željka Samardžića, a Nenad Knežević Knez ovog puta će se oprobadi kao Džon Travolta.

Super Sneki će svojim dugim nogama prošetati po bini kao Ana Nikolić, a Ana Kokić će u ovoj emisiji zaista biti Bijonse, kao što je Katarina Radivojević naslutila svojim lapsusom sa početka takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato".Aleksa će u ovoj epizodi biti Robi Vilijams, a Boris Milivojević će ponovo nositi štikle i vrckati na bini kao Seka Aleksić, dok će se Goca Tržan predstaviti kao Olivija Njutn Džon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track