IVAN KNEZU: Skandalozno, nemaš pojma da igraš!
Foto: Printscreen

Uvredio pevača

IVAN KNEZU: Skandalozno, nemaš pojma da igraš!

Pop kultura -
Kneže, ovo je bilo skandalozno, ne da ne znaš da igraš, nego nemaš pojma, rekao je Ivan

Ivan Ivanović uvredio je Kneza posle njegovog nastupa u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" komentarišući njegovo igranje.

Naime, Knez je zajedno s koleginicom Gocom Tržan izveo numeru iz filma Briljantin, gde je on plesao kao Džon Travolta, a Tržanka je bila Olivija Njutn Džons.

"Ovo je najteži zadatak jer Knez mora da igra sa mnom", rekla je Goca. "Napokon sam dobio priliku da đuskam, videćete jedan od mojih skrivenih talenata koji sam čuvao za kraj", rekao je Knez.

"Meni ste bili super, jer sam primetila jedan mladalački polet. Pogotovo ti Goca, bila si jako ležerna, Knez je bio malo krući. Nije lako biti Džon Travolta. Dobar ste tandem", rekla je Katarina."Goco, odlično izgledaš, prelepo ti stoji taj kostim. Ovo je bila sjajna numera, malo se primećuje umor, ali bili ste zabavni", rekla je Marija.

"Goco, ti si večeras bila sve što treba da se bude da se odigra ova uloga. Potpuno dominantna, ostale nisam ni primetio. Kneže, ovo je bilo skandalozno, ne da ne znaš da igraš, nego nemaš pojma", rekao je Ivan."Meni se ovo jako dopalo, prepoznao sam motiv iz filma. Goca ima sjajnu frizuru što ne važi za Kneza", rekao je Mićko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track