REVOLTIRANI TAKMIČARI TLZP: Željko je zaslužio mesto u finalu!
Foto: Twitter

Smatraju da je trebalo da uđe u finale

REVOLTIRANI TAKMIČARI TLZP: Željko je zaslužio mesto u finalu!

Pop kultura -
Ljudi, mene je baš briga za plasman, ja se time odavno ne opterećujem. Baš me briga ko će biti pobednik, jer to nije suština ovog takmičenja, rekao je Šašić

Muzički šou "Tvoje lice zvuče poznato" dobio je pet finalista, među kojima su Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić i Nenad Knežević Knez, koji smatra da je glasanje trebalo da bude drugačije.

On ne krije da je razočaran što se Željko Šašić nije našao u ovom odabranom društvu "Razočaran sam što Željko Šašić nije prošao dalje jer mislim da je to zaslužio. Njegov lik i delo bili su jedna od suštinskih imitacija ovog šoua. Ja se osećam fenomenalno što sam prošao dalje, ali ne sanjam o pobedi, jer smatram da su u ovom šouu svi učesnici pobednici. Ipak, Željkovo ispadanje mi je jedino razočaranje tokom ovog spektakla", ističe Knez.

Žal što Šašić nije prošao dalje ne krije ni Goca Tržan, koja se takođe nije plasirala u završnicu ovog takmičenja. "Manje mi je žao što ja nisam u finalu nego Željko, koji je briljirao tokom celog ovog takmičenja. Moje uloge su bile dosadne i bez veze, pa nisam mogla da se dam onoliko koliko je to potrebno, ali Željko me je istinski zabavljao tokom čitavog serijala. Nemam favorita za pobedu jer su svi dobri, a humanost će u svakom slučaju pobediti", smatra Goca.

Međutim, Željko kaže da ga rangiranja ne interesuju.

"Ljudi, mene je baš briga za plasman, ja se time odavno ne opterećujem. Baš me briga ko će biti pobednik, jer to nije suština ovog takmičenja. Meni je važno da smo mi sve vreme bili na visini zadatka i da smo napravili emisiju koja je gledana i putem koje smo učestovali u humanitarnom projektu. Sve ostalo je nebitno", rekao nam je Šašić.

Glumac Boris Milivojević, koji je pobrao najviše simpatija publike, otkriva da ga u finišu nećemo gledati u ženskom kostimu.

"Nisam očekivao da ću ući u finale, ali mi je drago što jesam. Tokom serijala se nisam opterećivao brojem bodova koje dobijam, pa sam u neku ruku iznenađen što sam prošao. Moj favorit za pobedu je Sara", otkrio je glumac kojeg smo probudili posle žurke koju su imali nakon završetka polufinala.Pevačica Snežana Babić Sneki, iako nije prošla dalje, kaže da nije razočarana.

"Od početka na ovaj šou gledam kao na veliki izazov. Ja sam ostvarila svoj cilj, a to je da se publici predstavim na drugačiji način i pokažem šta sve umem. Po komentarima kolega i fanova vidim da sam mnoge prijatno iznenadila. Ne mogu da kažem koga bih volela da vidim kao pobednika jer bih bila subjektivna zato što sam za sve ovo vreme stekla divne priajatelje među takmičarima. Pobednik ovde nije toliko bitan koliko činjenica da novac ide u humanitarne svrhe.

Ni glumica Tamara Dragičević ne žali što nije stigla do top pet. "Ovo je naša timska igra i u finalu smo svi zajedno da nastavimo sa dobrom zabavom, samo se petoro najboljih takmiči ko će dobiti glavnu nagradu i dodeliti je kome. Zadovoljna sam glasovima publike i kako je sve prošlo u polufinalu s obzirom na to da smo prvi put išli uživo. Bilo je sjajno, a ko god da pobedi, radovaću se od srca."

Pobednik polufinalne večeri Aleksa Jelić kaže da je razočaran što sa Šašićem neće deliti stejdž u finalu.

"Nije smelo da se desi da Željko ne prođe dalje. Uz dužno poštovanje svih ostalih takmičara, ali Šašić je jedan od najboljih tekmičara ovog šoua i uvek je bio moj favorit. Sa druge strane, on je vrstan umetnik i odličan pevač. Jako mi je žao što nije u finalu jer je po mojim merilima morao biti. Obeležio je ovaj šou."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track