Dženifer Lorens proglašena najboljim zabavljačem godine!
Foto: Daily Mail

Još jedna titula

Dženifer Lorens proglašena najboljim zabavljačem godine!

Pop kultura -
Dženifer Lorens može 2013. godinu da označi kao izuzetno uspešnu, te posle niza priznanja i nagrada, okitila se još jednom - titulom najboljeg zabavljača godine

Dženifer Lorens iza sebe ima uspešnu godinu. Najpre je kući odnela nagradu za najbolju žensku glumicu koju je osvojila ulogom u filmu "Silver Lining Paybook", a onda potpisala i ugovor za novi nastavak filma "X-Men: Days of Future Past", za koji se već očekuje da će biti najbolji film o superherojima ikada. Sada, dvadesettrogodišnja glumica dobila je još jednu titulu - najboljeg zabavljača godine.

Naime, jedan sajt organizovao je anketu, u kojoj je Dženifer za dlaku pobedila Majli Sajrus, te sa samo jednim glasom više osvojila titulu najboljeg zabavljača godine.

U anketi je učestvovalo 70 urednika i direktora najglasovitijih američkih medija, te odgovarajući na pitanje koju ličnost smatraju najuticajnijom u sferi zabave i kulture, svoj glas dali su Dženifer lorens.

Dženifer je pobedu odnela sa 15 glasova. Samo jedan manje imala je kontroverzna Majli Sajrus, dok je treću poziciju zauzeo portal Netflix koji je je svojom ponudom video sadržaja uticao na televizijsku industriju.

Za atraktivnu Dženifer mnogi kažu da nije samo lepa i talentovana, već i iznimno inteligentna i zabavna. "Osvežavajuće je videti mladu ženu koja ne troši svoj talenat podležući izazovima kao što mnogi čine u zabavljačkoj industriji, ali i koja aktivno ukazuje na besmisleno ponašanje svojih vršnjaka", mišljenje je novinara Kristi Ranjan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track