Najnovije vesti

Nikol Šerzinger vas savetuje kako da izgledate za novogodišnju noć

Uvek sveži i lepi

Nikol Šerzinger vas savetuje kako da izgledate za novogodišnju noć

Pop kultura
Sada vam ova prelepa pevačica daje savete kako da izgledate za najluđu noć. Prema njenom mišljenju nikada nećete pogrešiti sa šljokicama koje su pravi odraz prazničnog raspoloženja

Poznata pevačica Nikol Šerzinger mnogo je puta privlačila pažnju medija svojim odevnim kombinacijama i šminkom te dokazala da je prava dama sa stilom jer za svaku prilku ume da odabere savršen komad garderobe.

Sada vam ova prelepa pevačica daje savete kako da izgledate za najluđu noć. Prema njenom mišljenju nikada nećete pogrešiti sa šljokicama koje su pravi odraz prazničnog raspoloženja.

"Što se novogodišnje šminke tiče, nikada nećete pogrešiti sa šljokicama. Prosto ih obožavam. One čine da izgledate savršeno glamurozno. Uz to daju i praznični izgled. Takođe, novogodišnji stajling volim da upotpunim lepim cipelama ili nekom dobrom maramom“, rekla je Nikol.

Znači da za novogodišnje veče sigurno nećete pogrešiti ako odaberete šminku sa puno šljokica, ali i neki upadljivi nakit.Nikol je dodala kako od modnih dodataka trenutno najviše voli kožne rukavice bez prstiju koje može da kombinuje uz sve odevne kombinacije, od džinsa pa do elegantnih haljina.

Svi ovi dodaci nisu toliko važni, prema njenom mišljenju, koliko je važno da vam koža bude negovana i blistava.

"Pre svega morate da se pozabavite sa negom kože. Za blistavu kožu najvažniji je san i odmor. Kada sam bila mlada nisam to shvatala međutim sada mi je to mnogo jasnije. Trik koji mi najviše pomaže kada sam umorna da mi koža izgleda sjajno jeste kada pomešam malo tečnog pudera sa hidratnom kremom za lice“, savetuje Nikol.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...