X FACTOR PATROLA: Upoznajte Bojanu, Slavka i Maida!

Pevački šou

X FACTOR PATROLA: Upoznajte Bojanu, Slavka i Maida!

Pop kultura -
U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor

"X patrola" emituje se ponedeljkom, sredom i petkom na televiziji Pink, sa početkom u 18.00 sati. U toku emisije upoznaćete takmičare.

Naime, emisije će se snimati iz specifičnog ugla – ugla kandidata. Sadržaj emisije se zasniva na upoznavanju takmičara, njihovih prijatelja i porodice.U ovom pratećem programu gledaoci će, između ostalog, imati prilike da vide emocije takmičara iza scene, šta misle o konkurenciji, kao i njihove reakcije na komentare žirija X Factor.

18.22 - Bojana Račić

"Bila sam okrenuta poslu, bila sam kao robot, a s druge strane i partnerima koji su me emotivno razorili. Odlučila sam da se okrenem sebi i ovo je sjajna prilika", rekla je Bojana i dodaje da što se tiče mentora nikoga posebno priželjkivala ali da je zadovoljna što je to upravo Željko.

"Željkova grupa je fenomenalna, svi imamo iskustva i imali smo o čemu da pričamo.Put je bio zanimljiv, nisam imala momenat da nemam šta da radim"; rekal je Bojana.

"Znam da smo svi pevački jaki, i bila je mrtva trka i znala sam da će neko morati da ispadne. Imala sam svoje favorite i među njima sam bila ja", rekla je.

"Nije mi bilo svejedno kada mi je Željko rekao da ne idem dalje, ali i on je morao nekog da odbaci, ima svoje favorite, to je prirodno", rekla je Bojana.

18.07 - Slavko Kalezić

"Nisam nervozan ali jako sam uzbuđen i današnji dan mi je haos. Ja moram da idem za Beograd, jer tamo imam predstavu", rekao je Slavko. "Pre dve i po godine mi je otac preminuo, a on je voleo ovo što ja radim. Njemu posvećujem ovaj nastup", rekao je Slavko.

"Sve mi je jako čudno, more, oblaci... imam armagedon u glavi", rekao je Slavko.

18.00 - Predstavljamo vam takmičare iz grupe Željka Joksimovića koji nisu prošli

"Voleo bih da prođem dalje zbog publike i moje mame, koja više nije sa nama. Ona mi je oduvek bila najveća podrška", rekao je Maid i dodaje da je očekivao da će proči dalji krug "Kuće sudije".

"Očekivao sam da ćemi Željko biti mentor, jer mi on po senzibilitetu najviše odgovara, ali slagao bih se i sa drugim članovima žirija. Željko mi je pomogao, dao mi je par saveta da slobodno pustim glas, da je to moj identitet i da sam to ja", objašnjava Maid i dodaje da je imao malu dozu treme.

"Nikad čovek ne zna šta može da pođe po zlu. Trebalo je da obučem neku košulju, a ja nisam želeo, ali samo sam bio iskren, nisam izigravao zvezdu".

"Očekivao sam da ću proći, mislim da su svi na gubitku što neće videti moje pravo ja", kaže Maid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track