X FACTOR NOVOGODIŠNJI KONCERT: 12 finalista prvi put zajedno nastupa!

Praznična atmosfera

X FACTOR NOVOGODIŠNJI KONCERT: 12 finalista prvi put zajedno nastupa!

Pop kultura -
Tokom dva koncerta posetioci će uživati u interpretacijama svojih favorita: u petak će nastupiti finalisti iz grupa "Devojke do 27" i "Mladići do 27", dok nas u subotu očekuju sjajni nastupi "Bendova" i grupe "Stariji od 27"

Provedite novogodišnje praznike sa finalistima najpopularnijeg pevačkog šou programa u zemlji i regionu.

Svih 12 finalista prvog regionalnog šoua X Factor nastupiće prvi put zajedno na jednom mestu - u prelepoj prazničnoj atmosferi šoping mola Delta City u petak i subotu (27.- 28.12.2013.), sa početkom u 18 sati.

Tokom dva koncerta posetioci će uživati u interpretacijama svojih favorita: u petak će nastupiti finalisti iz grupa "Devojke do 27" i "Mladići do 27", dok nas u subotu očekuju sjajni nastupi "Bendova" i grupe "Stariji od 27".

Novogodišnje X Factor koncerte ulepšaće i glamurozna jelka ispred koje posetioce očekuju razna iznenađenja i pokloni sponzora serijala, kao i promocija specijalnog telefona.

Izaberite model po svojoj želji i iskoristite priliku da na poklon dobijete i kartu za spektakularno finale prvog regionalnog X Factor.

Raspored nastupa:

PETAK:1. Aleksandra Brkovic 2. Tamara Milanović3. Ilma Karahmet 4. Aleksa Perović 5. Haris Ćato 6. Lukijan Ivanović

SUBOTA:1. Daniel Kajmakoski 2. Mladen Lukić3. Maja Novaković 4. Boys band "Doktori"5. Girls band "4U"6. Fifi/Marinela "H2O"

Novogodišnji koncerti su u trajanju od po 60 min.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track