NOVOGODIŠNJA NOĆ: Željko Joksimović sa svojim finalistima u Kruševcu!
Foto: X Factor Adria

X Factor

NOVOGODIŠNJA NOĆ: Željko Joksimović sa svojim finalistima u Kruševcu!

Pop kultura -
Željko Joksimović kao specijalne goste u novogodišnjoj noći pozvao svoju grupu finalista X Faktora

Finalisti najvećeg pevačkog šou programa “X Factor” čiji je je mentor Željko Joksimović biće specijalni gosti na večerašnjem dočeku Nove godine na Trgu u Kruševcu.

Maju Novaković, Mladena Lukića i Daniela Kajmakoskog brojna televizijska publika imala je priliku da upozna poslednjih nedelja tokom emitovanja “X Faktora”. U najsvečanijoj noći tokom godine svi posetioci Željkovog novogodišnjeg koncerta imaće priliku da uživo čuju i ove vrsne mlade pevače.

Njihov mentor, jedan od najboljih muzičara u regionu, već nedeljama uvežbava njihove nastupe pre svega zbog početka emitovanja “X Factora” uživo za nekoliko nedelja, ali su svi zajedno odvojili vreme i za pripremu nastupa u Kruševcu. Kako saznajemo, probe u studiju Željka Joksimovića “Minacord” proticale su u sjajnoj atmosferi, a Maja, Daniel i Mladen odlično funkcionišu.

Velika mi je čast što ću, kao finalista “X Factora”, zajedno sa kolegama iz grupe Majom I Danielom nastupiti na novogodišnjem koncertu našeg mentora Željka Joksimovića! Mnogo smo radili proteklih nedelja, Željko je veliki profesionalac i jedan od najboljih muzičara današnjice od koga zaista ima šta da se nauči. Novogodišnji koncert u Kruševcu je veliki izazov za nas, ali i malo zagrejavanje za sve ono što nas čeka od januara kada kreću emisije uživo. Jedva čekam!” kaže Mladen Lukić, jedan od finalista iz grupe Željka Joksimovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track