NAJLUĐA NOĆ SA X FAKTOROM: Željko sa svojim finalistima oduševio Kruševac!
Foto: Minacodt Production

Doček Nove godine

NAJLUĐA NOĆ SA X FAKTOROM: Željko sa svojim finalistima oduševio Kruševac!

Pop kultura -
Fenomenalan ambijent prepunog Trga. Dvna i raspevana publika, dobra energija i još bolja svirka, napisao je Željko na svojoj Fejsbuk stranici
1 / 5 Foto: Minacodt Production

Željko Joksimović zajedno sa finalistima u najgledanijem muzičkom šou X Faktor kojima je mentor Novu godinu dočekao je na trgu u Kruševcu. Prepun trg uživao je u fenomenalnoj atmosferi koju su napravili Maja Novaković, Mladen Lukić i Daniel Kajmakoski svojim mentorom.

Publika je sa oduševljenjem dočekala finaliste X Faktora, a Željko nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo kako je kruševačka publika prihvatila njegove pulene.

Koliko je Željko bio zadovoljan pokazao je svojim statusom na Fejsuk stranici na kojoj je podelio fotografije sa fenomenalnog dočeka Nove godine.

"Fenomenalan ambijent prepunog Trga. Dvna i raspevana publika, dobra energija i još bolja svirka. Drago mi je i zbog izuzetno pozitivnog prijema kod publike kandidata kojima sam ja mentor".

Kako će se finalisti snaći u daljem takmičenju i koliko im je pomogao nastup sa Željkom videćemo u prvoj emisiji uživo koja je na programu 7. januara 2014. na TV Pinku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track