Najnovije vesti

KAD LJUBAV ZAKASNI: Priča koju će voleti čitava porodica!
Foto: Damir Dervisagic

Prva filmska premijera u Novoj godini

KAD LJUBAV ZAKASNI: Priča koju će voleti čitava porodica!

Pop kultura
Film "Kad ljubav zakasni" je ljubavna saga, a ima i humora, kao i mnogo novih lepih i mladih glumaca, ističe reditelj Ivan Stefanović
1 / 4 Foto: Damir Dervisagic

Od ljubavi do mržnje!
Film „Kad ljubav zakasni“ sinoć je premijerno prikazan u Sava centru. Romantična melodrama snimljena je prema delu „Samac u braku“ Milice Jakovljević, a kako tvrdi reditelj Ivan Stefanović, namenjena je celoj porodici.

Šotrin „naslednik“

- To je film kakav skoro nismo imali. Mislim da mogu da ga gledaju i mladi i stari zato što je to lepa ljubavna priča, a ima i humora, kao i mnogo novih, lepih i mladih glumaca - kaže Stefanović.

Film i serija nastali su na inicijativu Televizije Prva, u saradnji s producentskom kućom „Košutnjak film“. Talentovani reditelj već prihvata šale na svoj račun da je naslednik Zdravka Šotre, koji je režirao izuzetno gledane serije po romanima Mir-Jam.
- Šotra je doživeo toliki uspeh i imao toliko gledalaca da svi drugi reditelji mogu samo da maštaju o tome. Kad bih bio gledan upola kao on, bio bih srećan - priznao je Stefanović za Tanjug.

Šarmantna priča

U filmu su glavne zvezde mladi par Miloš Biković i Brankica Sebastijanović, dok se kao gošća pojavljuje Vesna Stanojević.
- Na snimanju sam upoznala Miloša i Brankicu, koji su jedno predivno osveženje kad je u pitanju inspiracija novim, rafiniranim talentima. Najviše sam se radovala ponovnoj saradnji s klasnom koleginicom Dušankom Stojanović.

Ovaj scenario je jedna vrlo šarmantna priča, koja se uklapa u širok spektar inspiracije našim kulturnim nasleđem. I premda mi je rečeno da u samom filmu nema svih mojih scena iz serije, radujem se ponovnoj premijeri u Sava centru - kaže Stanojevićeva.

Film „Kad ljubav zakasni“ imaće večeras novosadsku premijeru, a među prvima u Beogradu pogledali su ga Suzana Mančić, Dragan Petrović Pele, Slobodan Ćustić, Dejan Zečević, Kornelije Kovač, Janko Baljak, Darko Bajić i drugi.

Rediteljski uspeh... Ivan Stefanović
Rediteljski uspeh... Ivan Stefanović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...