Sajmon Kauel oduševljen srpskim X faktorom

7. januara prva uživo emisija

Sajmon Kauel oduševljen srpskim X faktorom

Pop kultura -
Finale će biti spektakularno i trajaće dva dana. Emisija je apsolutni hit, u Bosni smo gledaniji i od Dnevnika

Glavni muzički producent i direktor marketinga „X faktora“ Mirko Vukomanović kaže da je srpsko izdanje oduševilo idejnog tvorca muzičkog šou-programa."Kolege iz „Frementlea” i SYCO su izuzetno zadovoljne kako smo sve do sada uspeli da organizujemo i produkciono izvedemo. Neki od njihovih najboljih producenata poput gospođe Šeldon Bajli i Džulijana Mersa su apsolutno oduševljeni kandidatima koje smo pronašli i kvalitetom naše ekipe koja proizvodi šou. Sajmon Kauel je takođe impresioniran do te mere da razmišljamo o jednom još većem internacionalnom projektu.

Vukomanović je zadovoljan i žirijem. "Apsolutno smo zadovoljni kao produkcija što imamo prilike da radimo sa mojim dragim kolegama. Do sada su odradili sve što je bilo planirano, videćemo kako će se snaći u uživo emisijama koje počinu od utorka 7.1. na TV Pinku. Mene nema tu jer je ideja bila da žiri X faktora čine samo ljudi koji nisu do sada bili u žiriju.

"Arena će sigurno biti puna, finale će biti spektakularno i trajaće dva dana. Emisija je apsolutni hit, u Bosni smo gledaniji i od Dnevnika, a u Makedoniji svaki drugi gledalac televizije prati X faktor.

Prvi gosti biće "2 cellos"uo umetnika iz Hrvatske „2 Cellos” su gosti u prvoj emisiji u 2014. Drago nam je da smo ih dobili za početak emisija uživo, jer smo želeli da pokažemo našem auditorijumu da je i iz ovih naših regiona moguće napraviti svetsku karijeru. Tokom serijala imaćemo sjajne goste iz Skandinavije, Britanije, Amerike i mediteranskih zemalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja