Najnovije vesti

TVIN PIKS DOBIJA KRAJ: Dejvid Linč sprema nastavak serije

Ko je ubio Loru Palmer?

TVIN PIKS DOBIJA KRAJ: Dejvid Linč sprema nastavak serije

Pop kultura
21:36h
Reditelj Dejvid Linč spremio je iznenađenje i odlučio da se vrati u tajnoviti gradić Tvin Piks, kako bi nakon 25 godina, serija mogla da dobije konačni rasplet

Reditelj Dejvid Linč spremio je iznenađenje i odlučio da se vrati u tajnoviti gradić Tvin Piks, kako bi nakon 25 godina, serija mogla da dobije konačni kraj.

Serija, čije je emitovanje iznenada prekinuto 1991. godine, dala je nagoveštaj u jednoj epizodi da bi moglo da dođe do nastavka. Naime, duh Lore Palmer, šapnuo je FBI agentu Dejlu Kuperu da će se ponovo sresti za 25 godina.

Prajmtajm drama, počela je da se emituje 1989. godine, tako da će Lora Palmer izgleda ispuniti svoje obećanje, jer se Linč uveliko priprema za nastavak snimanja serije.

U Los Anđelesu se čak pojavio i oglas za kasting, koji će se održati danas, za ulogu konobarice, sa svim potrebnim upustvima šta uloga iziskuje.

Pošto će specijalno izdanje Tvin Piksa kojim želi da se obeleži jubilej od početka emitovanja serije, biti objavljeno na Blu Reju, postoji mogućnost da će se nove epizode naći i kao deo ovog specijalnog DVD seta. Serija je svojevremeno imala čak 14 nominacija za nagradu “Emi”.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...