GLASAJTE U X FACTOR BARAŽU: Vratite svog favorita!

Samo jedan se pridružuje finalistima

GLASAJTE U X FACTOR BARAŽU: Vratite svog favorita!

Pop kultura -
Poslednju priliku da se vrate u takmičenje dobili su takmičari Aleksandra Sekulić, Miloš Bajat, duet Luka i Jana i Maid Hećimović

Prvo emitovanje uživo najgledanijeg pevačkog šou programa na svetu "X Faktor" završeno je u utorak, a takmičenje neće nastaviti kandidat iz Željkove grupe Mladen Lukić, koji je imao najmanje glasova publike.

Ovo veče bilo je puno iznenađenja, a posebno je bilo značajno za pojedine takmičare koji su ispali u ranijim fazama takmičenja, ali koji su osvojili najviše glasova u baražnom glasanju!

Poslednju priliku da se vrate u takmičenje dobili su takmičari Aleksandra Sekulić, Miloš Bajat, duet Luka i Jana i Maid Hećimović. Samo jedan od ova četiri kandidata će se pridružiti finalistima u borbi za pobedu u najpopularnijem pevačkom šou programu u regionu!

Baražno glasanje počelo je odmah posle završetka emisije i korisnici svih mobilnih mreža u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji će do nedelje u ponoć moći da glasaju za svoje favorite, a u utorak uveče saznaćemo ko je osvojio najviše glasova i ko se priključuje finalistima!

Način glasanja možete pronaći na zvaničnoj FB stranici X Factor Adria.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track