Osam ženskih stvari koje muškarci krišom rade

Iako ne bi priznali

Osam ženskih stvari koje muškarci krišom rade

Pop kultura -
Možda neće plakati tokom gledanja istih filmova kao žene, ali budite uverene da su se sigurno rasplakali kada su sami gledali neki film

Iako nikada ne biste rekle, ali i muškarci znaju da zaplaču uz neki emotivni film ili da se kupaju okruženi mirišljavim svećama. Saznajte šta još muškarci krišom rade.

1. Plakanje tokom gledanja filmovaMožda neće plakati tokom gledanja istih filmova kao žene, ali budite uverene da su se sigurno rasplakali kada su sami gledali neki film.

2. Preterano razmišljanje o suprotnom poluUkoliko se ne zabavljaju sa osobom koja im se sviđa, i muškarci znaju da previše analiziraju svaku poruku i razgovor sa tom osobom.

3. HidriranjeTokom zime naša koža postaje suva i potrebna joj je specijalna nega. Nemojte da se iznenaditie ukoliko vidite da vaš dečko ili prijatelj maže ruke kremom koju krije u fioci.

4. Razmišljanje o garderobiŽene smatraju da muškarci obično biraju garderobu po principu da li je čista ili ne, međutim i oni vole da izgledaju dobro pred ogledalom, zato isprobavaju nekoliko kombinacija.

5. MaženjeI muškarci vole da se grle i maze, iako to retko pokazuju.

6. Brisanje tagova sa fotografijaSramotne fotografije ne zaobilaze nikoga, a kada završe na Fejsbuku, žene će odmah da skinu tag na nelaskavim fotografijama. Ono što niste znale je i da muškarci rade isto.

7. Postavljanje fotografija hrane na InstagramOve fotografije ne voli niko, jer su besmislene, a budite uverene da su i muškarci u vašem okruženju postavili makar jednom fotografiju svog obroka na Instagram.

8. KupanjeKupanje je ritual u kome uživaju oba pola, zato nemojte da vas čudi ukoliko zateknete partnera u kadi punoj mirisnih mehurića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track