Emina iznajmila vilu za svoju grupu

Jahovićeva, članica žirija „X faktora“, vodi računa o kandidatima kojima je bila mentor

Emina iznajmila vilu za svoju grupu

Pop kultura -
Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović ne žive više u hostelu sa ostalim finalistima šoua, već u kući na Dedinju

Mogu da se osećaju kao zvezde!Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović ne žive više u hostelu sa ostalim učesnicima finala „X faktora“. Kako Kurir saznaje, njihov mentor u ovom takmičenju Emina Jahović odlučila je da ih izoluje od drugih kandidata u poseban smeštaj, pa je tokom prošle sedmice za svoje štićenike iznajmila ceo sprat luksuzne kuće na Dedinju.- Emina je odlučila da Aleksi, Harisu i Lukijanu priušti smeštaj kakav imaju mnogo svetske zvezde. Iznajmila je jednu vilu, u kojoj će moći da imaju mir i mogućnost da se kvalitetno pripremaju za nastup - kaže izvor Kurira blizak popularnoj pevačici i dodaje:- Ona se prema svojim štićenicima odnosi kao majka. Čuje s njima telefonom po nekoliko puta na dan, a svakom je već kupila po poklon.Trojica najmlađih učesnika šou-programa u novom smeštaju se baškare već nekoliko dana, a Lukijan je juče u novoj kući proslavio 21. rođendan.(Lj. R.)

Baškare se... Vila na Dedinju
Baškare se... Vila na Dedinju

Danijel sa Joksimovićem
Danijel sa Joksimovićem

Daniel KajmakovskiMAKEDONAC U HOTELU, ŽELJKO PLAĆANi Daniel Kajmakovski ne živi sa ostalim takmičarima u „X faktoru“. Posle ispadanja Mladena Lukića, njegov mentor Željko Joksimović odlučio je da ga prebaci u hotel kako bi se u miru spremao za nastup. On je preuzeo potpuno brigu o makedonskom pevaču, pa tako i plaćanje smeštaja.

Novi SadFINALISTI TAKMIČENJA PEVAJU NA TRGUFinalisti najgledanijeg pevačkog šoua „X faktor“ pravoslavnu Novu godinu dočekaće večeras u Novom Sadu, i to pevajući sa Željkom Joksimovićem, Natašom Bekvalac, Jelenom Tomašević i Nikolom Rokvićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track