GREMI ZA BIVŠE BITLSE: Pol Makartni i Ringo Star nagrada za životno delo
Foto: Ap

Priznanje

GREMI ZA BIVŠE BITLSE: Pol Makartni i Ringo Star nagrada za životno delo

Pop kultura -
Pol se pored ove nalazi i u konkurenciji za dve nagrade Gremi, u kategoriji za najbolju rokenrol pesmu, "Cut Me Some Slack", i u kategoriji za najbolju filmsku pesmu u ostvarenju "Live Kisses"

Članovi bivše legendarne britanske grupe Bitls Pol Makartni i Ringo Star biće krajem januara nagrađeni za životno delo na dodeli Gremi nagrada.Još uvek se ne zna šta će muzičari svirati na ceremoniji 26. januara u centru Stejpls u Los Anđelesu, ali će njihovo prisustvo svakako biti deo zagrevanja publike na specijalnoj večeri narednog dana, 27. januara. To specijalno veče koje će prenositi televizije predstavlja obeležavanje 50 godina od prvog televizijskog nastupa Bitlsa u SAD.Na toj večeri će biti i druge muzičke zvezde američke scene koje će izvoditi pesme Bitlsa.

Pol Makartni se pored ove, nalazi i u konkurenciji za dve nagrade Gremi, u kategoriji za najbolju rokenrol pesmu, "Cut Me Some Slack", i u kategoriji za najbolju filmsku pesmu u ostvarenju "Live Kisses". Makartni je već prisustvovao dodelama nagrade Gremi, a ovo će biti prvi nastup za Ringa Stara, navodi se u saopštenju Akademije muzike, koja organizuje Gremi nagrade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track