RAZOTKRIVENO: Svetski top modeli u vrhu elitne prostitucije!
Foto: Damir Dervišagić

Sastajale se sa klijentima u luksuznim hotelima

RAZOTKRIVENO: Svetski top modeli u vrhu elitne prostitucije!

Pop kultura -
Rebeka Vudard, bivša devojka na poziv, u svojoj knjizi navela je da su mnogi top modeli koji su se smešili sa naslovnica zarađivali kao i ona

Bivša elitna prostitutka Rebeka Vudard u svojoj knjizi objavila je kako su joj klijenti bile poznate zvezde. "Devojka na poziv" visoke klase Rebeka Vudard, u svojoj novoj knjizi "Call Girl Confidential" tvrdi da su među njenim bivšim klijentima bile i mnoge poznate zvezde, ali i da su se elitnom prostitucijom bavili i svetski top modeli.

Vudardova, koja je knjigu izdala pod svojim pseudonimom Rebeka Kejd, ušla je u taj svet počevši da radi kao tzv. “call girl”, za zloglasnu njujoršku madam Kristin Dejvis.

Ona tvrdi da su na taj način zarađivali i mnogi top modeli koji su se istovremeno smešili s naslovnica najpoznatijih svetskih časopisa.

"Povremeno su se sastajali s klijentima u luksuznim hotelima' ("outcalls"), otkriva Rebeka način rada svojih koleginica, a povremeno bi se našli i u Kristininom domu gde su radili "zločeste stvari".

Vudardova nije objavila o kojim se to slavnim osobama radi, ali je navela neke informacije o muškarcima koji su ih plaćali.

Neki od njih su "konzervativni guverner", uspešan vlasnik noćnog kluba koji je često organizovao kokain žurke i poznati pijanista koji bi nazvao svaki put kada je bio u gradu. Navela je i bliskoistočnog princa koji je imao naviku da odseda u hotelu Plaza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track