BLAM ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Makedoncima je srpski maternji jezik

Veliki lapsus

BLAM ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Makedoncima je srpski maternji jezik

Pop kultura -
Član žirija „X faktora“ pohvalio Daniela Kajmakoskog iz Makedonije što je pevao na svom jeziku, iako je takmičar numeru izveo na srpskom

Željko Joksimović ne razlikuje srpski i makedonski jezik.Jedan od najstrožih članova žirija u šou-programu „X faktor“ napravio je veliki lapsus kad je najavljivao svog kandidata Daniela.- Kajmakoski je dobar pevač, sluša savete i ja želim da čujem pesmu na njegovom maternjem jeziku - rekao je Željko, iako je Daniel otpevao pesmu Tošeta Proeskog „Čija si“ na srpskom jeziku.Svoju grešku još jednom je potvrdio i nakon što je Kristina Kovač uputila kritiku Kajmakoskom posle njegovog nastupa.- Ne slažem se s Kristinom, ovo je prvi put da pevaš na maternjem jeziku. Uneo si neke svoje novine, nastavi da budeš siguran u sebe i da tako dobro pevaš - obratio se mentor ponovo takmičaru iz svoje grupe.Nešto kasnije Željko se izvinio što je rekao da je Daniel Kajmakoski pevao na maternjem jeziku, a zapravo je pevao na srpskom.- Eto, izvinjavam se, ali molim ljude da komentarišu pevanje, a ne naše lapsuse - poručio je Joksimović i dodao da su svi članovi žirija dosadni jer je takav bio i izbor pesama.- Brate, dosadne su bile pesme - zaključio je Željko.

 Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski

Tamara Milanović
Tamara Milanović

Ana Mihajlovski
Ana Mihajlovski

NepoštovanjeTAMARA IZAZVALA ŽELJKA!Tamara Milanović svojim ponašanjem izazvala je oštru reakciju Joksimovića.- Ti se i pored toga ponašaš kao da si u nekom svom svetu, imaš svoju muziku i briga te za sve oko sebe - surovo je prokomentarisao ovaj član žirija.Njegovo izlaganje je Tamara prekinula rekavši:- U redu, hvala - što je Željka još više razljutilo i nateralo ga da odbrusi mladoj dami:- Evo, opet si to uradila. Ne možeš tako da se ponašaš. Moraš da saslušaš kad ti drugi daju savete i da naučiš da podneseš kritiku.Ana MihajlovskiPROZIVALA ŽELJKA ZA SLAVKAAna Mihajlovski, koja je od drugog lajva voditeljka ovog šoua, prilikom proglašavanja povratnika iz baraža, našalila se s Joksimovićem na račun njegovog bivšeg kandidata.- Kako si, je l‘ treba Slavka da zovem?Željko je, naravno, iskoristio prvu priliku da joj uzvrati:- Publika je tako odreagovala, i to se mora poštovati! Ona ocenjuje sve nas, pa i tebe večeras!S obzirom na loše komentare na račun njenog izgleda i količinu lapsusa koje je izgovorila, ni njen povratak na male ekrane nije baš ostavio dobar utisak. Kao da je i sama svesna toga, emisiju je završila rečima:- A mi voditelji, pa ko zna kog ćete sledeće nedelje videti ovde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track