INSTINKT MAČKE: Džulija Roberts pritekla u pomoć devojci u nevolji

Prva stigla u pomoć

INSTINKT MAČKE: Džulija Roberts pritekla u pomoć devojci u nevolji

Pop kultura -
Svi su popadali, ali su sada svi ok. Sve sam ih proverila. Nekima sam i pružila prvu pomoć za svaki slučaj, komentarisala je slavna glumica

Holivudska glumica Džulija Roberts pritrčala je u pomoć devojci u nevolji kada su fanovi na dodeli "SAG nagrada" probili ogradu.

Lepa glumica Džulija Roberts je imala instinkte mačke kada je pritekla u pomoć fanovima koji su popadali kada je ograda pala. Iako neki fanovi nisu bili srećni, ipak je atmosfera bila pozitivna i svi su se slatko ismejali.

"Svi su popadali, ali su sada svi ok. Sve sam ih proverila. Nekima sam i pružila prvu pomoć za svaki slučaj", komentarisala je slavna glumica incident.

Džulija je mnoge mlađe koleginice posramila svojim izgledom u uskoj roze dugačkoj haljini koja je isticala njenu figuru. Iako niže uspehe na profesionalnom planu glumica je kazala i da je počela polako da se povlači iz holivudskog glamura.

"Volim kada sam kod kuće i volim što sam majka. Nisam vođena više samo radom i uspehom filma. Postoji toliko stvari u mom životu kojima se radujem i u kojima uživam", rekla je Džulija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track