ZA BEOGRAD: Dubioza kolektiv u "Ko to tamo peva"!

Najava za koncert

ZA BEOGRAD: Dubioza kolektiv u "Ko to tamo peva"!

Pop kultura -
Ako se nekad išlo "Za Beograd, s firmom Krstić", danas Dubioza kolektiv sa sve harmonikom i drombuljama, u prizoru potpuno u duhu crnohumornog filma reditelja Slobodan Šijana, poručuje "Za Beograd, s Dubiozom..."

Balkan-ska-pank-dab grupa Dubioza kolektiv nastupiće 5. aprila u beogradskoj Kombank areni i tim povodom priredila je svojevrsni omaž kultnom filmu "Ko to tamo peva" snimivši svoju kratku jutjub verziju legendarne pesme "Za Beograd".

Ako se nekad išlo "Za Beograd, s firmom Krstić", danas Dubioza kolektiv sa sve harmonikom i drombuljama, u prizoru potpuno u duhu crnohumornog filma reditelja Slobodan Šijana, poručuje "Za Beograd, s Dubiozom...", navodi organizator Long play.

Angažovani bosansko-hercegovački sastav poslednjih godina osvojio je publiku u regionu sa nekoliko zapaženih albuma i brojnim hitovima kao što su "Kažu", "Blam", "Firma ilegal", "Balkan Funk", "Marijuana", "Kokuz".

"U zadnje vreme često menjamo koncertni set, tako da ne znamo šta ćemo tačno svirati u Beogradu za par meseci. Sigurno je da ćemo se truditi da uglavimo što više pesama sa poslednjeg albuma 'Apsurdistan' (2013). Što se tiče gostiju na koncertu, ni to se nikada ne zna do samog koncerta. Obično pozovemo sve naše prijatelje sa kojima smo snimali, pa bujrum, ko se pojavi - navode iz Dubioze.

Ulaznice mogu da se kupe u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix: Pojedinačna karta za parter "Recesija" - 1.000 dinara, Grupna karta za parter "Kolektivna dubioza" - ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta sleduje besplatno. Grupnu kartu moguće je kupiti isključivo u sedištu Long Play-a (Majke Jevrosime 49/19). Karta za tribine (Nivo 200) "Tranzicija" - 1.250 dinara. Fan pit karta "Walter" - 1.500 dinara. Karta za VIP ložu "Making Money" - 4.000 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=CwyenYq78IE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track