Doktor Haus bojkotuje rusku votku: Dobra je za čišćenje rerne!
Foto: Rojters

Britanski glumac protiv antigej zakona

Doktor Haus bojkotuje rusku votku: Dobra je za čišćenje rerne!

Pop kultura -
Bojkotovao bih ruske proizvode kada bih mogao da se setim makar jednog koji prave, a da pri tom ne čini svet depresivnim. Ruska votka je dobra, ukoliko morate da očistite rernu, rekao je glumac

Britanski glumac Hju Lori (54) pridružio se sve masovnijem pozivu na bojkot ruske votke! Lori, koji se proslavio u seriji „Doktor Haus”, za koju je dobio dva Zlatna globusa, pozvao je na bojkt ruskog nacinalnog pića zbog strogih ruskih antigej zakona."Bojkotovao bih ruske proizvode kada bih mogao da se setim makar jednog koji prave, a da pri tom ne čini svet depresivnim. Ruska votka je dobra, ukoliko morate da očistite rernu. Samo ona proizvedena u Poljskoj je dobra za piće“, napisao je Lori u nekoliko tvitova, koji su privukli veliku pažnju među njegovih 300.000 pratilaca.

Njegove poruke su naišle na oštru reakciju u Rusiji, a među prvima koji su reagovali bio je Ilja Varlamov, popularni ruski bloger:

"Zvanično, želim da Hjua Lorija pošaljem u pakao zajedno sa mišljenjem koje ima o našim proizvodima i planovima da ih bojkotuje”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track