Najnovije vesti

MANEKENSTVOM PROTIV RAKA: Eli Mejdej ne prestaje da radi uprkos bolesti
Foto: Instagram, Elle

Hraba

MANEKENSTVOM PROTIV RAKA: Eli Mejdej ne prestaje da radi uprkos bolesti

Pop kultura
15:18h
Ova hrabra plus sajz manekenka se bori s rakom jajnika radeći kampanju za kampanjom

U dvadesetim smo ubeđeni da imamo toliko problema, bilo da su u pitanju ljubavne ili poslovne prirode pa nam se čini da ne postoje veći problemi. Ali, tek kad se suočimo sa nečijom teškom situacijom shvatimo koliko su naši problemi mikro, nebitni, glupavi...

Jedna takva priča vezuje se i za "plus sajz" manekenku Eli Mejdej. Kanadska manekenka raskošnih oblina je za ABC News pričala o svojoj borbi protiv raka jajnika i kako nema nameru da prestane da gradi svoju uspešnu karijeru.

Eli koja je do sada najviše radila kampanje za veš, šalje ovih dana poruku da bolest ne treba da zaustavi vaš život i da bez obzira na sve treba da nastavite da živite kao da niste bolesni. Manekenka trenutno radi na kampanji sa Forever Yours, brend donjeg veša iz Vankuvera, njenog rodnog grada.

"U industriji veša bitna je vaša zdrava kosa, velike grudi i ravan stomak. Ipak, daleko je bitnije je da pokažete kako jedna obična žena, žena koja nije poznata i koja živi svoj život bez drame i crvenog tepiha izgleda ispod odeće. Zato mislim da je krajnje važno da nastavim da radim ovo što radim", kaže Eli.

Malu pauzu u poslu manekenka je napravila samo da bi završila još jednu u nizu hemoterapiju nakon koje su joj se rezultati znatno popravili. Eli inače nakon svake terapije, ali i od kada je saznala da boluje od raka jajnika ima bezuslovnu podršku prijatelja i porodice, kao i 70.000 fanova na Fejsbuku koji joj svakodnevno šalju reči podrške i molitve.

"Ne žele svi u ovoj industriji da rade sa osobom koja je u svakodnevnom strahu, koja ima otečen stomak, ali ja imam priču i trudim se da započnem nešto", zaključila je ova devojka.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...