OČI U OČI SA SMRĆU: En Hatavej umalo se udavila na Havajima
Foto: AP

Jedva preživela

OČI U OČI SA SMRĆU: En Hatavej umalo se udavila na Havajima

Pop kultura -
Tridesetjednogodišnja En je počela da maše rukama i da vrišti dok su je talasi bacakali unaokolo, te je uspela da privuče pažnju lokalnog surfera koji je sa svojom daskom doleteo do En i bezbedno je izvukao na obalu

Odmor na Havajima se za En Hatavej umalo završio tragično pošto su je morske struje povukle tokom bezbrižnog plivanja. Srećom, lokalni surfer je brzo odreagovao, te istraumiranu glumicu izvukao na obalu.

Dok se njen suprug Adam Šulman sunčao na plaži, glumica se bezbrižno brčkala. Do momenta kada su je jake morske struje povukle!

Tridesetjednogodišnja En je počela da maše rukama i da vrišti dok su je talasi bacakali unaokolo, te je uspela da privuče pažnju lokalnog surfera koji je sa svojom daskom doleteo do En i bezbedno je izvukao na obalu.

jKada se Oskarovka domogla bezbedne peščane plaže, prepustila se rukama svog supruga, te joj je Adam pažljivo previo nožni prst koji je En posekla na koralni greben. Srećom, čini se da se brzo oporavila od traumatičnog iskustva, te je već kasnije u toku dana relaksirano pozirala sa svojim fanovima na havajskim plažama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track