TVITER GORI: Bijonse izazvala burne reakcije svojim nastupom!
Foto: Printscreen

Mešala sa Džej Zijem

TVITER GORI: Bijonse izazvala burne reakcije svojim nastupom!

Pop kultura -
Da se razumemo, njen seksi ples u tangama bio je katastrofalan roditeljima koji su se oglasili na Tviteru tokom dodele Gremi nagrada

Nastup Bijonse Nouls na dodeli Gremi nagrada, kojim je otvorila svečanost, okarakterisan kao "katastrofa" na Tviteru

Da se razumemo, njen seksi ples u tangama bio je katastrofalan roditeljima koji su se oglasili na Tviteru tokom dodele Gremi nagrada kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog činjenice da "njihova deca neće gledati Gremi sve zbog njenog 'mešanja dupetom'".

Pevačica je na dodeli nagrada nosila mrežaste čarape, uzani triko i uvijala se oko svog muža...sve ovo je bilo previše za pojedine gledoce.

Ubrzo pošto je počeo njen nastup, brojni roditelji su počeli da se oglašavaju na Tviteru kako bi stavili do znanja organizatorima dodele da je "došao tužan dan kada deca više ne mogu da gledaju ni dodelu nagrada na televiziji".

Pojedini korisnici su Bijonse na Tviteru nazvali čak i "kurvom", a mnogi su uporedili njen nastup sa "jezivim nastupom" Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada kada je "svet" upoznao "tverkovanje".

"Da je Majli izvela ovo što je uradila Bijonse svi bi je 'napljuvali', ali pošto je to Bijonse, onda je sve u redu, je l' tako?", bio je komentar.

Pogledajte nastup koji je izazvao frku.

http://www.youtube.com/watch?v=GDn1iCjd-Oo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track