TAKMIČARKA X FACTOR AFRIKANKA: Prepoznajete li ovu devojku?

Peva prateće vokale

TAKMIČARKA X FACTOR AFRIKANKA: Prepoznajete li ovu devojku?

Pop kultura -
Igram u predstavi u Zvezdara teatru "Dobro došli u Srbiju" i veoma sam srećna zbog toga. Ako ovako nastavim, moraću da se kloniram, rekla je Aleksandra

Atraktivna takmičarka X Faktora Aleksandra Sekulić, pored toga što nam je pokazala svoj pevački talenat, može se pohvaliti i plesnim angažmanom u predstavi Zvezdara teatra "Dobrodošli u Srbiju".

"Igram u predstavi u Zvezdara teatru "Dobro došli u Srbiju" i veoma sam srećna zbog toga, mada moram priznati da imam dosta obaveza budući da vredno radim na nastupima za X Faktor. Ako ovako nastavim, moraću da se kloniram!”, kroz osmeh kaže Aleksandra koju smo nedavno videli i u malo drugačijem izdanju - na internetu se pojavila fotografija gde je Aleksandra obučena u Afrikanku!

“Fotografija je sa koncerta Dragana Jovanovića “Džubox džumbus” gde sam pevala prateće vokale u ulozi Afrikanke Sanadaje. Vidim da se dopala fanovima, mada su me jedva prepoznali!”, iskreno kaže ova talentovana devojka. Kako saznajemo, Aleksandra vredno radi na svom nastupu u utorak i publici priprema još jedno iznenađenje.

"Dopada mi se pesma koju ću izvesti večeras, jeste emotivna, ali nije balada!", zadovoljno kaže Sekulovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track