LUKIJAN IVANOVIĆ: Devojke su moja inspiracija, pokretač i podrška!
Foto: X Factor/luka Pilipović

Vole ga tinejdžerke

LUKIJAN IVANOVIĆ: Devojke su moja inspiracija, pokretač i podrška!

Pop kultura -
Mislim da žene osete tu emociju koju prenosim kad pevam, pa mi je možda zato dodeljena titula srcelomca. Pišu, šalju komentare, vole me devojke i drago mi je da je tako, kaže finalista šoua X Factor

Mladi Banjalučanin Lukijan Ivanović, finalista šoua X Factor Adria, ima svega 20 godina, a već je uspeo da svojim glasom očara celi region.

Talenat ovog mladića prepoznali su mnogi, a to potvrđuju i brojne nagrade osvojene na muzičkim festivalima, kako za interpretaciju, tako i za komponovanje.

U X Factor je došao kako bi pokušao da se samostalno izrazi, a ovo je za njega tek početna stepenica u građenju karijere. Želja mu je da jednog dana svoje kompozicije podeli s publikom na solističkom koncertu. Zasad ne razmišlja mnogo o popularnosti koju je stekao, iako ga mnogi smatraju srcelomcem.

On kaže da se mnogo toga promenilo otkad je počeo da se takmiči u napopularnijem šouu. Žali se da je zanemario studiranje zbog priprema za šou. "Od decembra sam u Beogradu non-stop i, eto, osamostalio sam se. Ovo mi je kao vojska. Nedostaje mi klavir, moj prostor gde stvaram", kaže Lukijan.

Lukijan kaže da trenutno nema vremena da razmišlja o popularnosti i da se trudi da svima odgovori na pitanja na društvenim mrežama. "Ostao sam isti, skroman momak s jasnim ciljem", tvrdi.

"Mislim da žene osete tu emociju koju prenosim kad pevam, pa mi je možda zato dodeljena titula srcelomca. Pišu, šalju komentare, vole me devojke i drago mi je da je tako. Devojke su moja inspiracija, pokretač i najveća podrška u radu", kaže Lukijan i dodaje da se trudi da svaku pesmu otpeva što emotivnije.

Banjalučanin smatra da je Emina kompletan autor, piše tekstove i muziku i ima veoma uspešnu karijeru. "Nisam ranije znao mnogo o njoj, ali kada sam upao u grupu kojoj je ona mentor, razoružala me je kvalitetom, znanjem, dobrotom. Ona je sjajna žena, osoba koja veoma dobro zna šta radi. Mnogo toga ima da nam pokaže i trudi se da ispravi i nadogradi svakog od nas", pohvalio je Lukijan svoju mentorku.

Ivanović kaže da će mu u najlepšem sećanju ostati boravak u Istanbulu kod Emine i upoznavanje Mustafe Sandala. "Ako pobedim, prvo idem na pusto ostrvo da se odmorim. A kada se vratim, boriću se da snimim pop album, biće to nešto što se još nije čulo na našim prostorima, neka to bude iznenađenje u pravom smislu te reči. Ako pobedim, to će biti pobeda mojih glasača, zajedno sa mnom", kaže Lukijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track