X FACTOR: Lorin priprema sjajan nastup u revijalnom delu programa

Odbrojavanje počinje

X FACTOR: Lorin priprema sjajan nastup u revijalnom delu programa

Pop kultura -
Očekuje nas peta po redu uzbudljiva epizoda popularnog šou programa!

Očekuje nas još jedan sjajan šou u prvom regionalnom „X Factoru“ sutra uveče (21h) na ružičastoj televiziji. Na programu je peta emisija ovog popularnog šou programa koja se emituje uživo iz Pinkovog studija u Šimanovcima, a kako je najavljeno specijalna gošća ove epizode biće poznata švedska pevačica Lorin koja večeras dolazi u Beograd, a već sutra ujutru čekaju je probe za specijalan nastup u X Faktoru!

U novoj epizodi očekuje nas uzbudljivo veče energičnih pesama za ples (dens veče), pa će tako Tamara Milanović pevati čuveni Rijanin hit Umbrella, dok ćemo Maida čuti u interpretaciji još jedne Čolićeve pesme!

Kako saznajemo, simpatični “Doktori” će pevati kompoziciju Džordža Majkla, ali u svom prepoznatljivom stilu, dok ženski bend “4U” priprema koreografiju I sjajan stajling za pesmu Kelly Rowland “When Love Takes Over”. Ostali kandidati takođe vredno pripremaju svoje nastupe I to pod budnim okom mentora: Kikija, Kristine, Emine I Željka, a da li će finalisti opravdati njihova očekivanja, ostaje da vidimo.

U ovoj epizodi borba za prvu “X Faktor” zvezdu se nastavlja: još jedan finalista će na kraju emisije napustiti takmičenje, a ko će to biti zavisi od vaših glasova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja