Najnovije vesti

Zašto je Filip Simor Hofman ponovo posegao za drogom?

Raskid ga pogodio

Zašto je Filip Simor Hofman ponovo posegao za drogom?

Pop kultura
Glumčevo telo pronađeno je u kupatilu okruženo kesicama heriona, a svetski mediji se pitaju zašto je glumac ponovo posegnuo za porocima

Nakon šokantne vesti o smrti Oskarovca, koji je preminuo zbog predoziranja heorinom, svetski mediji se bave uzrocima koji su oca troje dece, doveli do tragedije. Tragično preminuli glumac je od oktobra prošle godine živeo u iznajmljenom stanu, nakon što je prekinuo vezu sa majkom svoje troje dece, kostimografkinjom, Mimi O'Donel, sa kojom je bio u vezi četrnaest godina.

Iznenadna vest o smrti Oskarovca šokirala je njegovu porodicu, kolege, ali i mnogobrojne fanove, koji su putem društvenih mreža izrazila neutešno žaljenje zbog odlaska legendarnog Filipa Simora Hofmana. Glumčevo telo pronađeno je u kupatilu okruženo kesicama heriona, a svetski mediji se pitaju zašto je glumac ponovo posegnuo za porocima?

Jedan od mogućih razloga njegovog posrtanje u svet droge bi mogao upravo biti razlog njegovog raskida sa Mimi. Naime, nakon što je, kako je svojevremeno rekao, 23 godine bio čist, ponovo je upao u pakao zavisnosti, što ga je kasnije i odvelo u smrti.

Četrdesetšestogodišnji Hofman je iznajmio stan za deset hiljada dolara mesečno na Menhetnu, u oktobru prošle godine. I upravo je tamo pronađen mrtav, u nedelju ujutru, od strane bliksog prijatelja, scenariste, Dejvida Bar Kaca, kojeg je Mimi zamolila da proveri kako je Filip.

"Prema mojim saznanjima, Hofman i njegova devojka su se nakon toliko godina razišli", izjavio je za isti portal izvor iz njujorške policije.

Večer pre tragičnog događaja, Simor je proveo u druženju sa prijateljima. Jedan od svedoka izjavio je da je on pio samo sok od brusnice i da je izgledao sasvim u redu. Međutim, tako nije bilo u poslednje vreme. Naime, susedi, koji žive pored njegovog nekadašnjeg stana, vrednog 4,4 miliona dolara, kojeg je ranije delio sa Mimi i njihovo troje dece, udaljenog tri bloka kuća od njegovog iznajmljenog stana, opisali su ga kao jako izmorenog i izmučenog.

"Nije baš najbolje izgledao u poslednje vreme. Mislim da su on i devojka stalno prekidali i mirili se. Živeo je tu dugo i svi su ga volelil, ali znali su da ima problema sa zavisnošću", izjavila je njegova komšinica.

Sejmor se u maju prošle godine prijavio u kliniku za rehabilitaciju i tada je rekao kako je heroin uzimao samo nedelju dana pre nego što je shvatio da mu treba odvikavanje i pomoć. Deset dana proveo je na tretmanu...što je bilo nedovoljno. U svom stanu pronađen je sa iglom u ruci, a pronađena je i vrećeica u kojoj se nalazio heroin, piše magazin Story.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...